Ρεπορτάζ

Ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική εξέταση εις βάρος μελών των «Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών»

Στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, υποβλήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η προκαταρκτική δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τριών μελών των «Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών» από την Ρόδο.
Η προκαταρκτική εξέταση είχε παραγγελθεί από τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, για τη διερεύνηση τυχόν διάπραξης των αδικημάτων, της αντιποίησης Αρχής, της διέγερσης σε ανυπακοή, της διασποράς ψευδών ειδήσεων, της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων, για προσβολές κατά της κυβέρνησης και οργάνων ΟΤΑ, και για σύσταση και λειτουργία εγκληματικής οργάνωσης.
Οπως έγραψε η «δημοκρατική», ελεγχόμενος είναι κι ένας ημεδαπός κάτοικος Χανίων, ο οποίος απέστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα στην ΕΛ.ΑΣ. καταγγέλλοντας ανθυπαστυνόμο που ήλεγξε μέλος των Αυτόχθονων στην Ρόδο, τονίζοντας ότι δεν είχε καμία δικαιοδοσία μετά την ανάκληση της πληρεξουσιότητάς της στους 300 της Βουλής…!
Μάλιστα, φέρεται να δίνει και οδηγίες για την πληρωμή του προστίμου «μαμούθ» που επιβλήθηκε στον ανθυπαστυνόμο και προαναγγέλλει ότι θα ακολουθήσει δικαστικό απόγραφο, ότι θα ενημερωθεί το υποθηκοφυλακείο, θα τιτλοποιηθεί και θα πουληθεί στην διεθνή αγορά για κατάσχεση. Ενημερώνει επίσης ότι θα υπάρξουν οριζόντια πρόστιμα στον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος, στην Εισαγγελέα, στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου και στον πρωθυπουργό.
Οπως έγραψε η «δημοκρατική», η πρώτη δικογραφία που σχηματίζεται αφορά στην επίδοση με δικαστικό επιμελητή από τα μέλη των «Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών» της Ρόδου στην Α’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου πολυσέλιδου κειμένου ανάκλησης πληρεξουσιότητας και αντιπροσώπευσης στο οποίο αναφέρεται ότι από…. «6.4.2020 μαζί με την Εκτελεστική και Δικαστική εξουσία βρίσκεστε κάτω και από τις δικές μας εντολές»!!
Την ανάκληση δε φέρονται να υπογράφουν 247 άτομα απ’ όλη την χώρα!
Η Α’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου κοινοποίησε τα απίθανα σε περιεχόμενο έγγραφα που της επιδόθηκαν από 4 κατοίκους της Ρόδου, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, που κίνησε την ως άνω προκαταρκτική εξέταση. Ανάλογη ανάκληση έχουν υποβάλει εξάλλου και στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).
Η δεύτερη δικογραφία σχηματίστηκε μετά από αναφορά ενός δημοτικού υπαλλήλου, εις βάρος του οποίου επιβλήθηκε… «πρόστιμο» τιτλοφορούμενο ως «οφειλή από σύμβαση χρήσης και μεταβίβασης προσωπικών δεδομένων» από εκπρόσωπο της τοπικής επιτροπής Συνδιαχειριστών Ελλήνων Αυτόχθόνων Ιθαγενών Ρόδου.
Στον δημοτικό υπάλληλο, όπως ξανάγραψε η «δημοκρατική», επιδόθηκε και α’ Εκτελεστό απόγραφο το οποίο τον ορίζει ως υπόχρεο τάχα πληρωμής προστίμου ύψους 653.000 ευρώ.
Σημειώνεται ότι με εξώδικη δήλωση που επέδωσαν στον δήμαρχο Ρόδου και στο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου οι «Ελληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» προχώρησαν σε ανάκληση της πληρεξουσιότητας και αντιπροσώπευσής τους, ενώ γνωστοποίησαν και σχετική σύμβαση.
Θυμίζουμε ότι οι ίδιοι επέβαλαν νέο πρόστιμο ύψους 2.656.576.000.000 ευρώ στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με υπόχρεους προς πληρωμή τους εκλεγμένους ως αντιπροσώπους (φυσικά πρόσωπα) οι «ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ».
Είχε προηγηθεί πρόστιμο ύψους 1.799.615.000.000 ευρώ!
Κάλεσαν ειδικότερα να πληρώσει οφειλή 1.799.615.000.000 ευρώ και τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκo, ο οποίος αντιμετώπισε το γεγονός με χιούμορ στον λογαριασμό του στο facebook.
Eχει προηγηθεί χρηματικό πρόστιμο ύψους 5.950.000 ευρώ σε αστυνομικό του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου