Αθλητικά

Πλούσια δράση στο τοπικό πρωτάθλημα Δρόμου

Ένα πλούσιο ποδηλατικό διήμερο, ολοκληρώθηκε υπό άριστες αγωνιστικές συνθήκες, την Κυριακή 17 Μαρτίου με τη διεξαγωγή του τοπικού πρωταθλήματος Δρόμου στις κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων, στην περιοχή της Καμείρου.

Ο αγώνας οργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία από την ΤΕ Δωδεκανήσου σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ, έχοντας την άδεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και έγινε σύμφωνα με τους κανονισμούς της, αλλά και της UCI. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε με το αγώνισμα της Ατομικής Χρονομέτρησης το Σάββατο και ολοκληρώθηκε με αυτό της Αντοχήε, την Κυριακή.

Οι αθλητές που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στην κατηγορία Εφήβων ήταν οι: Μπιλιάς Ιωάννης, Σταμάτιος Σαββάκης και ο Κούρος Ιάκωβος Στη μεγάλη κατηγορία των Ανδρών – Εφήβων διακρίθηκαν οι: Κυριάκος Παπασταματάκης, Κυπριάδης Γεώργιος, και Μπούσδρας Ιωάννης. Οι τρεις πρώτοι ανά κατηγορία και αγώνισμα είναι τα εξής:

Ατομική Χρονομέτρηση 25 χλμ. Εφήβων
1. Σαββάκης Σταμάτιος (Ροδήλιος Π.Ο) – 0:34:45
2. Δράκος Νικόλαος Ανδρέας (Γ.Σ Διαγόρας) – 0:35:20
3. Μπιλιάς Ιωάννης (Α.Ο Ανταίος) – 036:55

Ατομική Χρονομέτρηση 25 χλμ. Ανδρών – Εφήβων
1. Παπασταματάκης Κυριάκος (Ροδήλιος Π.Ο) – 0:34:41
2. Κυπριάδης Γεώργιος (Ροδήλιος Π.Ο) – 0:36:43
3. Μπούσδρας Ιωάννης (Α.Ο Ανταίος) – 0:39:27

Αγώνας Αντοχής 100 χλμ Εφήβων
1. Μπιλιάς Ιωάννης (Α.Ο Ανταίος) – 2:47:04
2. Κούρος Ιάκωβος (Ροδήλιος Π.Ο) – 2:47:04
3. Σαββάκης Σταμάτιος (Ροδήλιος Π.Ο) 2:47:04

Αγώνας Αντοχής 100 χλμ Ανδρών – Εφήβων
1. Παπασταματάκης Κυριάκος (Ροδήλιος Π.Ο) – 2:46:21
2. Κυπριάδης Γεώργιος (Ροδήλιος Π.Ο) – 2:46:21
3. Μπούσδρας Ιωάννης (Α.Ο Ανταίος) – 2:51:17

Οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους τους εθελοντές την επιτροπή του αγώνα και το τμήμα Τροχαίας Ρόδου για την πολύτιμη συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή του. Επίσης ευχαριστούν τον αλυτάρχη του αγώνα κ. Σπύρο Τάντη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου