ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σαμαράς: Θα ψηφίσουμε το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Σαμαράς

To νο­μο­σχέ­διο για την αν­θρω­πι­στι­κή κρίση θα το ψη­φί­σου­με, όπως έχου­με πει, αλλά είναι ευ­θύ­νη της κυ­βέρ­νη­σης το πώς θα το υλο­ποι­ή­σει στο πλαί­σιο της συμ­φω­νί­ας της 20ης Φε­βρουα­ρί­ου, τό­νι­σε ο Αντώ­νης Σα­μα­ράς σε συ­νο­μι­λία του με δη­μο­σιο­γρά­φους στο πε­ρι­θώ­ριο της συ­νε­δρί­α­σης της κοι­νο­βου­λευ­τι­κής ομά­δας της ΝΔ.

Η ΚΟ του κόμ­μα­τος είναι σε εξέ­λι­ξη για την εκλο­γή συ­ντο­νι­στών, το­με­αρ­χών και αι­ρε­τών μελών για το νέο συμ­βου­λευ­τι­κό όρ­γα­νο του κόμ­μα­τος.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.