Αθλητικά

Εγκρίθηκε ο χλοοτάπητας

Σάρκα και οστά παίρνει το όραμα των φίλων του Ποσειδώνα Καρπάθου να αποκτήσει η ομάδα τους γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα. Ο Δήμος της Καρπάθου ενέκρινε την προμήθεια του συγκεκριμένου χλοοτάπητα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει:
«Την Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Δήμου Καρπάθου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενέκρινε με ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό μας Συμβούλιο για την προμήθεια χλοοτάπητα νέας γενιάς και λοιπών υλικών για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Καρπάθου. Η μελέτη αφορά την προμήθεια συστήματος χλοοτάπητα ποδοσφαίρου για τη διάστρωση του αγωνιστικού χώρου του Γηπέδου στα Πηγάδια Καρπάθου. Το συνολικό κόστος του έργου σύμφωνα με την μελέτη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ ανέρχεται στα 150.000 Ευρώ. Το έργο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου