Αθλητικά

Ο 2ος αγώνας Ορεινού Δρόμου «Προφήτης Ηλίας 2018»

Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, συνδιοργανώνει με τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και σε συνεργασία με τα Σωματεία Στίβου της Ρόδου, καθώς και με την Στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, την Δημοτική Κοινότητα Σαλάκου και την Δημοτική Κοινότητα Απολλώνων, τον 2ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου & Περιπέτειας για Όλους με την επωνυμία ‘’ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 2018΄΄, την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018.

Πρόκειται για τον 2ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου & Περιπέτειας για Όλους, σύμφωνα με τους κανόνες και τις προδιαγραφές του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., της IAAF, και της ITRA, που διεξάγεται στην Ρόδο. Οι διοργανωτές εκτός από τους αθλητές και τις αθλήτριες των σωματείων μας και το οικογενειακό τους περιβάλλον, προσβλέπουν και στους ανεξάρτητους δρομείς, ελεύθερους ασκούμενους ή περιπατητές, καθώς και σε αθλούμενους άλλων αθλημάτων και μέλη οργανωμένων κοινωνικών ομάδων, που θα ήθελαν να συμμετάσχουν.

Η εκκίνηση θα δοθεί μπροστά από το Ξενοδοχείο Έλαφος – Προφήτης Ηλίας και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο.

Η έναρξη των εγγραφών έχει οριστεί στις 26 Φεβρουαρίου 2018 και σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες δια της προκήρυξης του αγώνα για τις χιλιομετρικές αποστάσεις των διαδρομών, τις τεχνικές οδηγίες και άλλα.

Φέτος θα υπάρχουν και νέες διαδρομές για όλους στο πανέμορφο τοπίο του Προφήτη Ηλία!

Η ανακοίνωση: «Καλούμε όλους τους δρομείς λοιπόν να έρθουν με τις οικογένειες τους, όπως επίσης σχολεία και ομάδες από τα Δωδεκάνησα και όχι μόνο για να περάσουμε μία όμορφη Αθλητική Κυριακή. Οι συμμετοχές φέτος είναι πιθανόν να ξεπεράσουν τις 500!

Τέλος, για την διευκόλυνσή σας, θα υπάρξει μετακίνηση από το κέντρο της Ρόδου προς το Ξενοδοχείο Έλαφος στον Προφήτη Ηλία και επιστροφή με λεωφορεία για όσους επιθυμούν να έρθουν να λάβουν μέρος. Τα λεωφορεία θα περάσουν από Φαληράκι και από Σορωνή.

Για όσους επιθυμούν να διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο Έλαφος, για τον σκοπό του αγώνα θα υπάρξουν ειδικές προνομιακές τιμές  και για να μάθετε τις προσφορές για εκείνες τις ημέρες θα μπορείτε να καλέσετε μετά της 26 Φεβρουαρίου στο 2241044808».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου