Αθλητικά

Κρίσιμη συνεδρίαση στην ΕΠΣΔ!

H κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΕΠΣ Δωδεκανήσου (με βάση και το πρόσφατο έγγραφο της ΕΠΟ το οποίο η «δσπορ»  δημοσίευσε χθες) και η αναγκαία επίσπευση της διεξαγωγής των εκλογών, θα τεθούν επί τάπητος σε έκτακτη συνεδρίαση που έχει προγραμματιστεί να γίνει την προσεχή Τρίτη στις 2.30μ.μ.
Τα μέλη της προσωρινής διοίκησης θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να βρουν τη χρυσή τομή για το καλό του ποδοσφαίρου στο νομό μας. Υπενθυμίζεται ότι η Ομοσπονδία έχει δώσει τελεσίγραφο στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αρχή της περιοχής μας, να εκλέξει μια σταθερή διοίκηση μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου του 2014. Η ΕΠΣΔ ενημέρωσε για την έκτακτη συνεδρίαση της Τρίτης με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες μέσω του επίσημου site της. Συγκεκριμένα:
«Ο πρόεδρος έχοντας υπόψη το άρθρο 33 του καταστατικού μας, παρ.1 και 3, το άρθρο 36, παρ.1, εδαφ.β, καλεί σε έκτακτη συνεδρίαση τα μέλη του Δ.Σ. την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014 στις 14:30 στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Δ. με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Ενημέρωση προέδρου
2. Υπ’ αριθμ. Πρωτ.2061/ 2014 έγγραφο της Ε.Π.Ο. με θέμα : Κατάσταση της Ε.Π.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ /Ρήτρα εκλογών».
Καλούνται και τα σωματεία!
Η κρισιμότητα της κατάστασης, εξυπακούεται ότι ενδιαφέρει άμεσα και τα ίδια τα σωματεία και για τον λόγο αυτό, η διοργανώτρια αρχή καλεί στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, με μια νέα ανακοίνωση και τους εκπροσώπους τους. Συγκεκριμένα:
«Καλούνται οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των σωματείων της Ε.Π.Σ.Δ., λόγω της κρισιμότητας του συμβουλίου που αφορά το μέλλον της Ένωσης και των ομάδων τους, να παρευρίσκονται την Τρίτη 21-1-2014 στις 14:30 στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Δ. για να παρακολουθήσουν και να ενημερωθούν, στην έκτακτη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου