ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Π.Σ. Φλόγα: Online προπονήσεις στο τζούντο

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Φλογα- Τζουντο

Ο Α.Π.Σ. Φλόγα με ανα­κοί­νω­ση που εξέ­δω­σε, ενη­μέ­ρω­σε ότι οι προ­πο­νή­σεις του τζού­ντο στο τμήμα juniors θα συ­νε­χι­στούν κάθε Δευ­τέ­ρα, Τε­τάρ­τη και Πα­ρα­σκευή, δια­δι­κτυα­κά, προ­κει­μέ­νου οι νε­α­ροί αθλη­τές να μην στα­μα­τή­σουν να γυ­μνά­ζο­νται.

Ανα­λυ­τι­κά η ανα­κοί­νω­ση:

«Μπο­ρεί να μέ­νου­με σπίτι, αλλά δεν στα­μα­τά­με να γυ­μνα­ζό­μα­στε και να κά­νου­με το αγα­πη­μέ­νο μας άθλη­μα παρέα με τους φί­λους.

Γι’ αυτό το τμήμα juniors κάθε Δευ­τέ­ρα-Τε­τάρ­τη-Πα­ρα­σκευή θα συ­νε­χί­σει online τις προ­πο­νή­σεις τους μέσω zoom.

Για πλη­ρο­φο­ρί­ες κα­λέ­στε στο 6947522814.

Σας πε­ρι­μέ­νου­με όλους με χαρά! Μέχρι τότε μεί­νε­τε υγιείς και χα­μο­γε­λα­στοί».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.