Σχέδιο για έκδοση θεωρήσεων visa ετήσιας διάρκειας, σε όσους Ρώσους κλείσουν διακοπές στην Ελλάδα στην χαμηλή περίοδο ( Νοέμβριο με Μάρτιο) επεξεργάζεται η κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια τόνωσης της ζήτησης στην χειμαζόμενη ρωσική αγορά.
Η όλη προεργασία βρίσκεται σε εξέλιξη στο υπουργείο Τουρισμού, με εμπλοκή του ΣΕΤΕ και των τουριστικών φορέων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το όλο θέμα είναι σε γνώση και του πρωθυπουργικού γραφείου.

Μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν πολύ θετική για τη συγκεκριμένη αγορά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ” Εκπτώσεις έως 50% για τους Ρώσους που θα κάνουν early booking κρατήσεις από τώρα στην Τουρκία για την τουριστική σεζόν του 2015 ανακοίνωσε το ταξιδιωτικό πρακτορείο Pegas Touristik.
Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του ταξιδιωτικού πρακτορείου, η προσφορά, η οποία ξεκίνησε στις 12 Νοεμβρίου θα παραμείνει σε ισχύ έως τις 31 Δεκεμβρίου 2014.

Ήδη,στην εν λόγω προσφορά προς τους Ρώσους τουρίστες συμμετέχουν περισσότερα από 100 ξενοδοχεία στην Τουρκία.
Παράλληλα, το Γενικό Προξενείο της Ιταλίας στη Ρωσία ανακοίνωσε ένα ευέλικτο πρόγραμμα έκδοσης θεωρήσεων για τακτικούς τουρίστες στη γειτονική χώρα. Οι θεωρήσεις για τους Ρώσους, που ταξιδεύουν τακτικά στην Ιταλία, θα έχουν ισχύ για τρία χρόνια. Η εν λόγω δράση έχει σαφή στόχο να διευκολύνει τα ταξίδια των Ρώσων επισκεπτών στους ιταλικούς προορισμούς μετά τη φετινή υστέρηση”.
Μακάρι να γίνει!

Πηγή: ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ