Αθλητικά

Α’ κατηγορία: Πιθανή έναρξη στο τέλος Οκτωβρίου

Για την προσεχή Πέμπτη μετέθεσε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ τη συζήτηση, προφανώς δε και τις αποφάσεις, για την επιμονή ή μη στην απόφαση της πρόσφατης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων για αναστολή κάθε επίσημης δραστηριότητας σε ερασιτεχνικό επίπεδο.
Τα μέλη της άφησαν τη σημερινή συνεδρίασή τους στη μέση, παρόλα αυτά όμως «έδειξαν», εμμέσως πλην σαφώς, την κατεύθυνση στην οποία έχουν αρχίσει να μπαίνουν τα πράγματα.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τάκης Μπαλτάκος, πρότεινε να ξεκινήσουν άμεσα τα τοπικά πρωταθλήματα στις Ενώσεις, τα σωματεία των οποίων δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα με την εγγραφή τους στο αθλητικό μητρώο, παραπέμποντας για τις υπόλοιπες στη νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση, ο οποία προγραμματίζεται για τις 2 Νοεμβρίου.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης αντιπρότεινε η νέα αγωνιστικής σεζόν να ξεκινήσει άμεσα τουλάχιστον σε επίπεδο πρωταθλημάτων Α’ τοπικής κατηγορίας, συνεπώς αν η πρότασή του προκριθεί, κάτι που φαίνεται αρκετά πιθανό, η πρώτη σέντρα της νέας χρονιάς για τα σωματεία της Α’ κατηγορίας στα Δωδεκάνησα, θα οριστεί για το σαββατοκύριακο 29-30 Οκτωβρίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου