Με τη στήριξη του Κέντρου Λογοτεχνών και Μεταφραστών θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση – ομιλία του Δρ. Σαμ Τσέκουας, σήμερα Τετάρτη στις 20:30 στο σινεμά 9 Διαστάσεων «Θρόνος του Ήλιου», στην οδό 25ης Μαρτίου 2.

Η πρωτοβουλία της «Ποιήεσσα» που στηρίζεται από το Λογοτεχνικό Κέντρο και το «Θρόνο του Ήλιου», σκοπό έχει, μέσα από τη ματιά ενός «ξένου» που νιώθει Έλληνας και είναι περήφανος γι’ αυτό, να τονώσει το πεσμένο μας ηθικό και να συμβάλει στο να συνειδητοποιούμε ξανά, τι κληρονομιά κρατάμε στα χέρια μας και πώς οφείλουμε – και μπορούμε – εμείς οι ίδιοι να την αξιοποιήσουμε τα μέγιστα, πριν αποφασίσουμε οριστικά να την «παραδώσουμε» στους πραγματικούς Ξένους …

Άλλωστε, όπως λέει και ο Δρ. Σαμ Τσέκουας: “H Ελλάδα είναι ζωντανή και θα παραμείνει ζωντανή στους αιώνες των αιώνων! Χρειάζεται απλά μία στροφή για να ξαναβρεί στον προορισμό της. Να κάνει αυτό που έκανε πάντα, να συνεισφέρει στον κόσμο με το πνεύμα, τον πολιτισμό της και τη γλώσσα”.

Η είσοδος είναι δωρεάν και στο χώρο της εκδήλωσης θα διατίθενται τεύχη του βιβλίου του Δρ. Σαμ Τσέκουας: «Το Θαύμα να Νιώθεις ΕΛΛΗΝΑΣ – 10 Συναντήσεις με την Ελλάδα»

Για περισσσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο: anna@poeessa.com

Για την «Ποιήεσσα» & τους Συνεργάτες,

Άννα Αχιολά

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ