ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από τον Διαγόρα στον Ηρακλή ο Κάκκο

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Κακκο- Διαγορας- Ηρακλης

Στην πε­ραι­τέ­ρω ενί­σχυ­ση του έμ­ψυ­χου δυ­να­μι­κού του προ­χώ­ρη­σε ο Ηρα­κλής Θεσ­σα­λο­νί­κης, καθώς απέ­κτη­σε τον Γιώρ­γο Κάκκο που στην πε­ρα­σμέ­νη σεζόν φό­ρε­σε την φα­νέ­λα του Δια­γό­ρα.

Ο 24χρο­νος εξ­τρέμ πα­λαιό­τε­ρα είχει αγω­νι­στεί σε Λε­βα­δεια­κό, Κα­ραϊ­σκά­κη, Ασπρό­πυρ­γο, Παν­σερ­ραϊ­κό, Νέα Σα­λα­μί­να, Λε­βα­δεια­κό και ΠΑΟΚ.

Ανα­λυ­τι­κά η ανα­κοί­νω­ση:

«Ο Ηρα­κλής ανα­κοι­νώ­νει την από­κτη­ση του 24χρο­νου πο­δο­σφαι­ρι­στή Γιώρ­γου Κάκκο. Αγω­νί­ζε­ται στην επι­θε­τι­κή γραμ­μή, κι έχει έφεση στο σκο­ρά­ρι­σμα. Πα­λαιό­τε­ρα έχει φο­ρέ­σει τις φα­νέ­λες των ομά­δων: Κα­ραϊ­σκά­κης Άρτας, Ασπρό­πυρ­γου Παν­σερ­ραϊ­κού, Νέας Σα­λα­μί­νας, ΠΑΟΚ και Λε­βα­δεια­κού.

Ο Γιώρ­γος Κάκκο βρί­σκε­ται ήδη στα 3-5 Πη­γά­δια και συμ­με­τέ­χει στην προ­ε­τοι­μα­σία της ομά­δας».

Να ση­μειώ­σου­με ότι ο Κάκκο είναι ο τέ­ταρ­τος πο­δο­σφαι­ρι­στής που απο­κτά ο Ηρα­κλής από τον Δια­γό­ρα, καθώς έχουν προη­γη­θεί οι με­τεγ­γρα­φές των Μι­χά­λη Μπα­στα­κού, Μά­ριου Κω­στού­λα και Γιώρ­γου Μα­νω­λά­κη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.