Έτοιμοι να… πυροδοτήσουν την βόμβα με την απόκτηση της 34χρονης διεθνής αθλήτριας Δήμητρας Παντελιάδου είναι οι άνθρωποι του ΑΣΤΙΡ- L.F.C. Ιάλυσος, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται μία ανάσα από το να συμφωνήσουν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Πρόκειται για μία εξαιρετική παίκτρια, η οποία ήταν αρχηγός στον Π.Α.Ο.Κ., με τον οποίο έπαιξε και στο Champions League και η επικείμενη απόκτησή της από τον ΑΣΤΙΡ- L.F.C. Ιάλυσος θα αποτελεί μία μετεγγραφή πρώτης γραμμής για τα δεδομένα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας γυναικών. Η ίδια μάλιστα έπαιξε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.
Η Παντελιάδου έρχεται στην L.F.C. Ιάλυσος για να κάνει την διαφορά, ανεβάζοντας την ποιότητα του έμψυχου δυναμικού και βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με τον πρόεδρο Μιχάλη Κρίγκο, ο οποίος θέλει να ενισχύσει όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα.
Η 34χρονη παίκτρια έχει τεράστιες εμπειρίες και παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι απομένει μόνο το τυπικό της υπόθεσης για να φορέσει την φανέλα του ΑΣΤΙΡ- L.F.C. Ιάλυσος.
Επομένως η ομάδα του νησιού μας είναι έτοιμη να ρίξει… πυροδοτήσει την «βόμβα» της χρονιάς στην Β’ Εθνική Κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ