Ειδήσεις

Γ. Χατζημάρκος στο δημοτικό συμβούλιο: «Εγώ θα πάω στον εισαγγελέα – Έχετε τον λόγο μου!»

Αποκαλυπτικός εμφανίσθηκε στην τοποθέτησή του κατά την διάρκεια της συζήτησης που βρίσκεται σε εξέλιξη στο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου, για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για το Φράγμα Γαδουρά.
Τοποθετούμενος και ο κ. Χατζημάρκος είπε: «Όλο αυτό το διάστημα επέλεξα να μην μιλήσω γι αυτό το θέμα. Και το κάνω εδώ ενώπιον σας με όλο το σεβασμό προς την ΔΕΥΑΡ την οποία έχουμε στηρίξει έμπρακτα. Το 2014 το έργο που επί δεκαετίες σχεδιάζεται και υλοιποιείται με νόμο. Αν και έχω ασκήσει κριτική στην προηγούμενη περιφερειακή αρχή, το παραδίδω έστω και ημιτελές με τον ανάδοχο να είναι σε πάρα πολύ κακή κατάσταση. Το πώς τελείωσε αυτό το έργο, εγώ θα το γράψω πάνω στην ταφόπλακά μου! Προσωπική μου άποψη και εκτίμηση: δεκάδες καταγγελίες! Και ανώνυμες! Αυτές δημιουργούν ‘κλίμα’. Δεκάδες, με απίθανο περιεχόμενο! Και φυσικά, ξέρετε τι σημαίνει αυτό… Δεν χάθηκε ούτε μια μάχη. Το Ελεγκτικό δεν είναι δικαστήριο –είναι δικαστικός σχηματισμός. Μάχη από την Περιφέρεια ΔΕΝ χάθηκε πουθενά! Ένα σωρό καταγγελίες έγιναν σε ό,τι φανταστείτε. Το έργο δεν ηττήθηκε πουθενά! Σε κανένα επίπεδο!» όπως είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Χατζημάρκος, αναφέρθηκε στην άσκηση και επιμονή νομίμου δικαιώματος από κάποιους για τον διαγωνισμό, εκφράζοντας δυσαρέσκεια για την πολύμηνη καθυστέρηση. «Όταν θα λειτουργήσει το Φράγμα, μετά θα πάω ΕΓΩ στον εισαγγελέα! Έχετε τον λόγο μου! Για όλα αυτά που έγιναν, για όλα τα βρώμικα και ανήθικα παιχνίδια που έγιναν, θα πάω ΕΓΩ στον εισαγγελέα, σας δίνω τον λόγο μου!» όπως ξεκαθάρισε.
Να σημειωθεί ότι η συζήτηση ξεκίνησε με τις τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων, των επικεφαλής της μειοψηφίας ενώ ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Μανωλάκης είπε πως στην συνεδρίαση της ΔΕΥΑΡ, η προγραμματική ψηφίστηκε με 10 ψήφους υπέρ και μία κατά –αυτή των εργαζομένων που εκφράζουν την επιφύλαξή τους για το ενδεχόμενο της ιδιωτικοποίησης του νερού ή της επιχείρησης.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου