Ειδήσεις

Εργασίες αναβάθμισης στους 118 φωτεινούς σηματοδότες της πόλης, από το Δήμο

Βάφτηκαν τα κιγκλιδώματα και τα κολωνάκια σε όλη την παραλιακή οδό.

Στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού για τον ευπρεπισμό και την αναβάθμιση της εικόνας της πόλης, συνεχίζονται οι παρεμβάσεις σε κομβικά της σημεία.

Ειδικότερα, τις τελευταίες ημέρες συντηρούνται και αναβαθμίζονται οι 118 φωτεινοί σηματοδότες και συγκεκριμένα: πραγματοποιούνται εργασίες χρωματισμών ώστε να υπάρχει ομοιομορφία, γίνεται αποκατάσταση φθορών ενώ αντικαθίστανται και οι λάμπες.

Επιπλέον, δύο μάχιμοι ελαιοχρωματιστές του Δήμου, παρά την ηλικία τους, έβαψαν 800 κολωνάκια από τα Κρητικά έως το Έλλη, καθώς και από το Ζέφυρο έως το Καρνάγιο. Έβαψαν επίσης 5 χιλιόμετρα κιγκλιδωμάτων, σε όλη την παραλιακή οδό, από τα Κρητικά έως το Καρνάγιο.

Ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος, δήλωσε ότι αποτελούν ξεχωριστό παράδειγμα εργαζομένων και θα τους τιμήσει άμεσα για την προσφορά τους.

Τα συνεργεία του Δήμου Ρόδου, συνεχίζουν να πραγματοποιούν ουσιαστικές παρεμβάσεις ώστε να λύσουν χρονίζονται προβλήματα λειτουργίας και αισθητικής στην πόλη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου