Αθλητικά

Ασπίδα Σαλάκου: Διπλή ενίσχυση

ΑΣΠΙΔΑ ΣΑΛΑΚΟΥ

Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ενόψει της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας, προχώρησε η Ασπίδα Σαλάκου.
Οι «κιτρινόμαυροι» του Βαγγέλη Χατζηαντωνίου συμφώνησαν με ακόμα δύο ποδοσφαιριστές, εντάσσοντάς τους στις τάξεις τους.
Ο λόγος για τον έμπειρο αμυντικό Φίλιππο Μπιλιά που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Ακουσίλαο και τον νεαρό αμυντικό Βαγγέλη Γκίκα που την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, φόρεσε την φανέλα των Ιπποτών.
Η διοίκηση της Ασπίδας βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τους δύο ποδοσφαιριστές το τελευταίο χρονικό διάστημα και μέσα στο σαββατοκύριακο επετεύχθη η οριστική συμφωνία, με τους Μπιλιά και Γκίκα να τίθενται στην διάθεση του Βαγγέλη Χατζηαντωνίου ενόψει της σεζόν2017-2018.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.