Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ρόδου «Κακιάς Σκάλα» έκανε το δικό του απολογισμό με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, ευχαριστώντας όλους όσοι συνέβαλαν στην επιστροφή των «ελαφιών» στις Εθνικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:
«Έφτασε στο τέλος της, λοιπόν, και η φετινή αγωνιστική περίοδος. Μια ακόμα δύσκολη και επίπονη χρονιά. Μια χρονιά που είχε, όμως, το ιδανικό φινάλε. Και αυτό, μαζί με την αστείρευτη αγάπη μας για την ομάδα, δημιουργούν ένα συνδυασμό που δεν είναι δυνατόν να μπει σε οποιοδήποτε ισοζύγιο.
Η φετινή χρονιά ήταν και για μας κάτι παραπάνω από ιδιαίτερη. Ήταν τα πεντηκοστά γενέθλια της αγάπης μας. Και, όχι δεν ήταν ακριβώς έτσι όπως τα είχαμε φανταστεί. Ήμασταν, όμως – και πάντα θα είμαστε – υποχρεωμένοι να βρισκόμαστε δίπλα της. Ακόμα κι αν πονούσαμε που την βλέπαμε να ταλαιπωρείται κάθε σαββατοκύριακο, για ένα πράγμα μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι: πως ούτε τώρα την αφήσαμε μόνη της. Φροντίσαμε, λοιπόν, να έχουμε παρουσία σε κάθε γήπεδο του νησιού, δίνοντας το δικό μας χρώμα σε μια κατηγορία που δεν μας αξίζει. Και που ελπίζουμε να μην επιστρέψουμε ποτέ ξανά!
Ας γυρίσουμε λίγους, μόνο, μήνες πίσω. Ας θυμηθούμε τα συναισθήματα που βιώναμε πριν από περίπου ένα χρόνο. Τις στιγμές που ακολούθησαν τον άδικο και απρόσμενο υποβιβασμό της ομάδας. Όταν είδαμε την αγάπη μας πεταμένη στην άκρη του πεζοδρομίου μέσα σε δύο μπλε σακούλες. Όταν δεν ξέραμε σε ποια κατηγορία και αν θα κατέβει η ομάδα. Όταν βλέπαμε το ένα φιάσκο να διαδέχεται το άλλο.
Αλήθεια, ποιος φανταζόταν ότι η Ρόδος θα επιβίωνε από τα αλλεπάλληλα εκείνα χτυπήματα του καλοκαιριού; Ποιος περίμενε ότι η Ρόδος θα ήταν σε θέση να πρωταγωνιστήσει, όπως επιτάσσει το όνομα και η ιστορία της; Ποιος πίστευε ότι το ελάφι μας θα κάλπαζε ξανά περήφανο και δυνατό; Κι όμως!
Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην επίτευξη του φετινού αδιαπραγμάτευτου στόχου. Διοίκηση, τεχνικά επιτελεία, ποδοσφαιριστές, αλλά και τον κάθε ρομαντικό φίλαθλο του νησιού που ταξίδεψε μαζί μας, έγινε ένα με την οικογένειά μας και πίστεψε στην δύναμη που μόνο η Ρόδος έχει. Την δύναμη να ενώσει στις πλάτες ένα ολόκληρο νησί!
Η Ρόδος μας φεύγει από τα τοπικά αλώβητη.
Η Ρόδος μας επιστρέφει στις Εθνικές κατηγορίες και ξεκινάει την νέα προσπάθειά της να φτάσει εκεί που ανήκει.
Εμείς, ως Κακιά Σκάλα, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να της υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε οι μοναδικοί θεματοφύλακες της ιστορίας της.
Και να της εγγυηθούμε ότι η φετινή χρονιά ήταν μονάχα η αρχή».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ