Όλα είναι έτοιμα για τον 4ο αγώνα ανάπτυξης ιππικής αντοχής – endurance που διοργανώνει το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου (Κ.Ε.ΙΠ.) με την υποστήριξη του Δ.Ο.Π.Α.Ρ  την Κυριακή 21 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του ομίλου (Καλυθιές) και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας (Ε.Ο.Ι).

Το Σάββατο (20/4) το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξετάσεις για την απόκτηση άδειας ικανότητας αθλητού με απεσταλμένους εξεταστές – κριτές της Ελληνικής Ομοσπονδίας  Ιππασίας. Την Κυριακή (21/4) το καθαρά αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκινά από τις 8:00 το πρωί με την κατηγορία των 60χλμ. ενώ οι κατηγορίες των 40χλμ. και 20χλ. εκκινούν στις 9:00 και 10:00 το πρωί αντίστοιχα. Τις λεπτομέρειες για τη διοργάνωση, έχει δημοσιεύσει η «δσπορ», εδώ και περίπου δύο εβδομάδες.

Δυναμική αναμένεται η παρουσία του ροδίτικου ομίλου στους αγώνες και στις εξετάσεις άδειας ικανότητας αθλητού. Οι αθλητές που συμμετέχουν με στόχο την καλύτερη δυνατή επίδοση οι εξής: Μανώλης Μαχραμάς, Δημήτρης Χατζηαντώνης, Ρωξάνη Κοντογιάννη, Ζαλαβρά Φαίδρα, Ζαλαβρά Μαρία, Έμμα Γιακουμάκη, Στέλλα Παπανικολάου, Μοσχούς Κιάρα, Εμμανουέλα Αραμπατζή, Ραφαέλα Σαλονικιού, Ηλίας Τζεβελέκος, Αντώνης Παπαοικονόμου, Αντώνης Ξυπολυτάς, Χρυσάνθη Ξυπολυτά, Γρηγορία Αρβανιτίδου, Συριδάκη Άννα, Βιργινία Πολλεζέλ και ο Παντελής Σαλονικιός.

Η σχετική ανακοίνωση: «Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές που συνέβαλαν στην υλοποίηση του αγώνα: Semiramis City hotel & Business Centre, Argy’s Art και το εστιατόριο Πολλωνιάτισα. Την επιμέλεια της διοργάνωσης έχει αναλάβει η εταιρία  Beyond Group.

Λίγα λόγια για το άθλημα της ιππικής αντοχής: Πρόκειται για αγώνα με τον χώρο και τον χρόνο όπου δοκιμάζεται η αντοχή, η ταχύτητα του αλόγου και η ικανότητα του αναβάτη. Βασικός στόχος των αγωνιζομένων είναι να τερματίσουν τα άλογά τους σε καλή φυσική κατάσταση και σε καθορισμένο χρόνο. Το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου εύχεται σε όλους τους αθλητές καλή επιτυχία!».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ