Το μεσημέρι της Πέμπτης συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ενας 34χρονος ημεδαπός ο οποίος στο χρονικό διάστημα 06/15-03-2018 διέπραξε δύο κλοπές και αφαίρεσε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα από δύο οχήματα.
Επιπλέον στην κατοχή του 34χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα μαχαίρια.
Πιο συγκεκριμένα περί ώραν 1420 της Πέμπτης αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τον κατηγορούμενο να κινείται πεζός στην οδό Μεγάλου Κωνσταντίνου κι απόφάσισαν να τον ελέγξουν.
Κατά τον έλεγχο τούς παρέδωσε τέσσερα μαχαίρια κι ένα κινητό τηλέφωνο.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας αφαίρεσε από σταθμευμένο στην οδό Δημοκρατίας αυτοκίνητο ένα κινητό τηλέφωνο και περαιτέρω ότι την 6η Μαρτίου αφαίρεσε από ένα φορτηγό εταιρείας υαλοπινάκων, το οποίο ήταν σταθμευμένο και ανασφάλιστο επί του 7ου χλμ Ρόδου – Λίνδου μια τσάντα που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ και άλλα αντικείμενα ενός υπηκόου Βουλγαρίας.
Η σύζυγος του τελευταίου την 9η Μαρτίου πραγματοποίησε βιντεοκλήση στο κινητό και συνάντησε τον κατηγορούμενο στο παλιό νοσοκομείο. Εκεί κατόρθωσε να του αποσπάσει το κινητό.
Εξεταζόμενος ο κατηγορούμενος αποδέχτηκε τις σε βάρος του κατηγορίες

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ