Ειδήσεις

Περιοδείες Χατζηευθυμίου στα χωριά και σε πρώην δήμους

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου κ. Χατζής Χατζηευθυμίου, πραγματοποίησε περιοδείες στους πρώην δήμους Καλλιθέας, Αφάντου και Αρχαγγέλου και είχε συνομιλία με κατοίκους ενημερώνοντάς τους για την πρότασή του δια τον τρόπο λειτουργίας του δήμου.

Μία πρόταση σύμφωνα με την οποία αποκεντρώνονται αρμοδιότητες και πόροι στα Δημοτικά και Τοπικά Διαμερίσματα δια την σωστή αντιμετώπιση των τα
προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των περιοχών αυτών.

Χθες, Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 συνεχίστηκαν οι περιοδείες σε Μαλώνα, Μάσσαρι, Λάερμα και Έμπωνα συνοδευόμενος από μεγάλη ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους των περιοχών αυτών για θέματα που απασχολούν τους κατοίκους.

Μεταξύ άλλων, αναπτύχθηκε συζήτηση αναφορικά με τις θέσεις της παράταξης για την εκχώρηση αρμοδιοτήτων και πόρων προς τις δημοτικές ενότητες, την ενεργό συμμετοχή των δημοτικών ενοτήτων και τοπικών κοινωνιών ώστε να μπορέσουν οι κάτοικοι να έχουν άποψη και λόγω στην παραγωγή έργου και κυρίως στην ανάπτυξη του τόπου τους.

Από το Γραφείο Τύπου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου