Ειδήσεις

Ο Μάνος Κόνσολας για τον θάλαμο Αποσυμπίεσης στο Νοσοκομείο Καλύμνου

Το θέμα της άμεσης έναρξης των αναγκαίων εργασιών για την συντήρηση και επισκευή του Θαλάμου Αποσυμπίεσης στο Νοσοκομείο Καλύμνου, ανέδειξε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας.

Μετά από συνεργασία που είχε, το προηγούμενο διάστημα με τον Υποδιοικητή της ΔΥΠΕ κ. Χ.Πλάτση δρομολογείται η λύση στο πρόβλημα.
Σύμφωνα με τον κ. Χ. Πλάτση οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης και επισκευής του Θαλάμου Αποσυμπίεσης στην Κάλυμνο, κοστολογούνται στο ποσό των 60.000 ευρώ κατά προσέγγιση, το οποίο θα καλύψει η ΔΥΠΕ και με τις σχετικές διαδικασίες να ξεκινούν άμεσα.

Αναφερόμενος σε αυτή την εξέλιξη ο κ.Κόνσολας δήλωσε:
«Θέλω να ευχαριστήσω τη ΔΥΠΕ και ιδιαίτερα τον κ.Χ.Πλάτση για την άμεση ανταπόκριση.
Ο Θάλαμος Αποσυμπίεσης αποτελεί μια μοναδική υποδομή για την Κάλυμνο, σώζει ζωές και αποκαθιστά σημαντικές βλάβες, προκειμένου να μην θεωρούνται μη αναστρέψιμες.

Οι εργασίες επισκευής και συντήρησης πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα, προκειμένου να μπορεί να λειτουργήσει απρόσκοπτα ο Θάλαμος Αποσυμπίεσης».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου