Ειδήσεις

Διαψεύδει ο Γιώργος Τριάντος τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Υψηλάντη

Σε απάντηση σχετικού δημοσίευσης σε ιστότοπο, η οποία στη συνέχεια αποσύρθηκε, σχετικά με υποψηφιότητά μου στο συνδυασμό του κ. Γιώργου Υψηλάντη, για αποκατάσταση των πραγματικών γεγονότων, σας κάνω γνωστά τα εξής:

1. Με τον κ. Γιώργο Υψηλάντη υπάρχει μια μακροχρόνια γνωριμία από τα σχολικά μας χρόνια και μια ανάλογη προσωπική φιλία και εκτίμηση.

2. Ανταποκρίθηκα σε σχετική προσωπική του πρόσκληση για την εκδήλωση της παρουσίασης της παράταξης του όπως και πολλοί άλλοι φίλοι και συμμαθητές, και το ίδιο θα κάνω και σε οποιαδήποτε άλλη πρόσκληση, σεβόμενος και εκτιμώντας και την πρόσκληση και την τον υποψήφιο και την παράταξη που μου κάνει την τιμή να με προσκαλέσει.

3. Είναι υποχρέωση μου σαν πολίτης και δημότης της Ρόδου να ακούσω και να εκτιμήσω τις απόψεις και το πρόγραμμα κάθε υποψηφίου, ανεξάρτητα από την τελική μου προσωπική απόφαση, γιατί έτσι πιστεύω οτι πρέπει να γίνεται και θα ήμουν ευτυχής αν παρευρίσκονταν όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι και όλοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στις προγραμματικές εκδηλώσεις των συνυποψηφίων τους, γιατί έτσι πιστεύω πρέπει πλέον να λειτουργούμε για το καλό της πόλης και του νησιού σε ένα πλαίσιο ελάχιστης συμφωνίας, πολιτισμού και συνεργασίας.

4. Για το θέμα που αναφέρατε περί υποψηφιότητάς μου με τον κ. Υψηλάντη και τη δημοτική παράταξή του, σας κάνω γνωστό ότι καμιά σχετική συζήτηση ούτε καν πρόταση μου έγινε, και επομένως καμιά βάση δεν έχουν τα σχετικά δημοσιεύματα. Εκτιμώ και σέβομαι απόλυτα την απόφαση και την προσπάθεια κάθε υποψηφίου για τον Δήμο της Ρόδου και με τον ίδιο τρόπο θα επιθυμούσα να γίνει σεβαστή και η προσωπική μου θέση και η οποιαδήποτε σχετική απόφασή μου που τυχόν θα μπορούσε να αφορά μια υποψηφιότητα μου στη τοπική αυτοδιοίκηση.

Οποιαδήποτε απόφασή μου, θα ανακοινωθεί από εμένα προσωπικά και σας παρακαλώ οποιαδήποτε εκτίμηση, εικασία ή δημοσίευση να διασταυρώνεται με επικοινωνία μας, για να αποφεύγονται συμπεράσματα και σχόλια που δεν κάνουν καλό στην ενημέρωση.

Με εκτίμηση,
Γιώργος Τριάντος
Χειρουργός – Διευθυντής ΕΣΥ Γ.Ν. Ρόδου
Διαδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου