ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθησαν πέντε διωκόμενοι για ποινικές υποθέσεις σε Ρόδο, Κω και Μύκονο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Συ­νε­λή­φθη­σαν χθες (Δευ­τέ­ρα 16 Φε­βρουα­ρί­ου 2026), από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Δί­ω­ξης και Εξι­χνί­α­σης Εγκλη­μά­των Ρόδου, του Τμή­μα­τος Δί­ω­ξης και Εξι­χνί­α­σης Εγκλη­μά­των Κω και της Υπο­διεύ­θυν­σης Αστυ­νο­μί­ας Μυ­κό­νου, δύο αλ­λο­δα­ποί ηλι­κί­ας 44 και 47 ετών και τρείς ημε­δα­ποί ηλι­κί­ας 17, 22 και 50 ετών, σε βάρος των οποί­ων εκ­κρε­μού­σαν διω­κτι­κά έγ­γρα­φα για ξε­χω­ρι­στές ποι­νι­κές υπο­θέ­σεις.

Συ­γκε­κρι­μέ­να εντο­πί­στη­καν :

Στη Ρόδο, ο 17χρο­νος ο οποί­ος διώ­κο­νταν με  ένταλ­μα  βί­αι­ης προ­σα­γω­γής  του Α΄ Τα­κτι­κού Ανα­κρι­τή Πλημ­με­λειο­δι­κών  Ρόδου, για δια­κε­κρι­μέ­νες κλο­πές κατά συ­ναυ­τουρ­γία και κατ΄ επάγ­γελ­μα και μη έκ­δο­ση δελ­τί­ου ταυ­τό­τη­τας.

Στην Κω, ο 22χρο­νος ο οποί­ος διώ­κο­νταν με ένταλ­μα σύλ­λη­ψης της Ει­σαγ­γε­λί­ας Πρω­το­δι­κών Κω, για δια­κί­νη­ση ναρ­κω­τι­κών ου­σιών.

Στη Μύ­κο­νο: α) ο 44χρο­νος σε βάρος του οποί­ου εκ­κρε­μού­σε ένταλ­μα σύλ­λη­ψης του Ανα­κρι­τή Πλημ­με­λειο­δι­κών Σύρου, για δια­κε­κρι­μέ­νες πε­ρι­πτώ­σεις δια­κί­νη­σης ναρ­κω­τι­κών ου­σιών κατ’ εξα­κο­λού­θη­ση.

β) ο  47χρο­νος σε βάρος του οποί­ου εκ­κρε­μού­σε ένταλ­μα

σύλ­λη­ψης του Ανα­κρι­τή Πλημ­με­λειο­δι­κών Σύρου, για εγκλη­μα­τι­κή ορ­γά­νω­ση και δια­κε­κρι­μέ­νες πε­ρι­πτώ­σεις δια­κί­νη­σης ναρ­κω­τι­κών ου­σιών κατ’ εξα­κο­λού­θη­ση.

γ) ο 50χρο­νος σε βάρος του οποί­ου εκ­κρε­μού­σε ένταλ­μα

σύλ­λη­ψης του Ανα­κρι­τή Πλημ­με­λειο­δι­κών Σύρου, για δια­κί­νη­ση ναρ­κω­τι­κών ου­σιών

Οι συλ­λη­φθέ­ντες θα οδη­γη­θούν στις κατά τόπου Αρ­μό­διες Ει­σαγ­γε­λι­κές Αρχές.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.