Πολιτιστικά

Στη Ρόδο το φημισμένο Swiss Alpine Center- Ημερίδα το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Για πρώτη φορά στη Ρόδο το φημισμένο Swiss Alpine Center προσφέρει την πιστοποίηση Hotel Executive Security Certification, σε συνεργασία με το Protect Security Solutions και το Κολλέγιο Ρόδου, το Σάββατο 14 Μαρτίου, 2015.

Αυτή η άρτια και εντατική ημερίδα αποσκοπεί στην ανάπτυξη των γνώσεων και των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων, καθώς και στον εφοδιασμό τους με θεμελιώδη εργαλεία για την διαχείριση της ασφάλειας σε ένα ξενοδοχειακό περιβάλλον που επικεντρώνεται στον πελάτη.

Η πιστοποίηση Hotel Safe είναι διαθέσιμη για Διευθυντές Ξενοδοχείων, Υπεύθυνους Ασφαλείας και Γραφεία Ασφαλείας. Μεταφέρει την εξαίρετη εμπειρική γνώση των Ισραηλινών, προσαρμοσμένη στους ειδικούς κινδύνους που απειλούν την τοπική ξενοδοχειακή βιομηχανία, και τις βέλτιστες πρακτικές που έχουν αναπτύξει για την αξιολόγηση, το σχεδιασμό, τη διαχείριση και την εκτέλεση μιας εξέχουσας υπηρεσίας ξενοδοχειακής ασφαλείας.

Εκτός από θέματα ασφαλείας, όπως οι εσωτερικοί και εξωτερικοί κίνδυνοι τρομοκρατίας, οργανωμένου εγκλήματος, απάτης και βανδαλισμού, κατά τη διάρκεια του workshop θα αναλυθούν διεξοδικά θέματα ασφαλείας και κίνδυνοι που προκαλούνται από φυσικούς παράγοντες, καθώς και οι τρόποι προετοιμασίας, ελαχιστοποίησης των επιπτώσεων, διαχείρισης κρίσεων και ανάκτησης από τις καταστροφές.

Το workshοp Hotel Executive Security Certification θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ρόδου, όπου θα φιλοξενείται προσεχώς το τοπικό παράρτημα του City Unity College. Θα περιλαμβάνει διαλέξεις και παρουσιάσεις, πρακτικά μαθήματα, ομαδικές και ατομικές ασκήσεις, ανοικτή συζήτηση και case studies. Διάρκεια: 1 ημέρα/ 8 ώρες. Το κόστος για το πλήρες workshop είναι 150 €. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Certificate of Participation από το Swiss Alpine Center.

Μπορείτε να κατεβάσετε το λεπτομερές course descriptor από το:
http://www.swissalpinecenter.com/_res/file/287/52/0/Hotel-Safe-by-Protect.pdf
Εγγραφές μπορούν να γίνουν απ’ ευθείας στο σύνδεσμο Eventbrite Event Page:
https://www.eventbrite.com/e/hotel-executive-security-certification-rodos-tickets-
15725719049
Όλες τις παραπάνω αναλυτικές πληροφορίες, έγγραφα και συνδέσμους θα τις βρείτε και
στην ιστοσελίδα του Κολλεγίου Ρόδου: http://www.rodos-college.gr/
Για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήσεις: admissions@swissalpinecenter.com
6972235681 & 210 8996432

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου