Το προσεχές Σάββατο θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Ροδίων Άθλησις με τον ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω για την 10η αγωνιστική του 2ου υποομίλου του Α’ ομίλου στην Α2 κατηγορία. Η ομάδα της πόλης μας, μετά την εντός έδρας ήττα-σοκ από την Δραπετσώνα, θα υποδεχθεί τους Κώους με στόχο φυσικά τους τρεις βαθμούς, έτσι ώστε να ρεφάρει την απώλεια της προηγούμενης εβδομάδας και να παραμείνει «ζωντανή» στο κυνήγι της δεύτερης θέσης.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της αγωνιστικής, που θα γίνουν όλες το Σάββατο, η πρωτοπόρος ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί από την ισχυρή ΕΑ Πατρών, ενώ στο Αίγιο ο τοπικός ΑΟ Αιγιαλέων θα αντιμετωπίσει τον Φοίβο Μελισσίων. Τέλος, ο ΑΟ Μαρκόπουλου θα υποδεχθεί τον ΑΟΝ Αργυρούπολης. Ρεπό θα έχει η Δραπετσώνα. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των παιχνιδιών:

Σάββατο 20/1/2018

ΕΑΠ (18.00): ΕΑ Πατρών-ΑΕΚ (Μπακλέσης, Γεράνιος)

Ροδίων Παιδεία (19.00): Ροδίων Άθλησις-ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω (Ράντσιου, Κρίτσα)

Αιγίου (19.00): ΑΟ Αιγιαλέων-Φοίβος Μελισσίων (Κτενάς, Κουγιάς)

Μαρκόπουλου (20.30): ΑΟ Μαρκόπουλου-ΑΟΝ Αργυρούπολης (Μάλφας, Κατσούλης)

*Η Αθλητική Δικαστής στην Συνεδρίαση της Τετάρτης, 17/01/2018 αποφάσισε τα παρακάτω: Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 523/19.12.2017 προς το σωματείο Ροδίων Άθλησις και τον αθλητή του Ποτολίδη Πασχάλη δεν επέβαλε καμία πειθαρχική ποινή στο σωματείο και στον ανωτέρω αθλητή και κήρυξε τους παραπάνω αθώους.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ