Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος όχι μόνο θα συνεχίσει να διαδραματίζει το σημαντικό του ρόλο στο τουριστικό γίγνεσθαι της χώρας μας, αλλά θα κατακτήσει ακόμη ψηλότερες κορυφές.

Αποχαιρετιστήρια επιστολή απέστειλε ο Γεώργιος Τσακίρης στους τουριστικούς συντάκτες με αφορμή την αποχώρησή του από την διοίκηση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Στην επιστολή αναφέρει:

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες

Μετά από οκτώ χρόνια ως Πρόεδρος και είκοσι συνολικά χρόνια συμμετοχής μου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, ολοκληρώνεται σήμερα ένας μακρόχρονος κύκλος μου στα κοινά του Έλληνα ξενοδόχου.

Συγχρόνως, κλείνει μια σημαντική περίοδος για μένα, που περιλαμβάνει πολλά και καλά προσωπικά χρόνια και πολλές από τις πιο γεμάτες και ενδιαφέρουσες εμπειρίες της ζωής μου. Στην εικοσαετή θητεία μου, γνώρισα πολλούς, σπουδαίους και καταρτισμένους δημοσιογράφους.

Είχα την χαρά και την τύχη να συνεργαστώ στενά με πολλούς από εσάς, σε πνεύμα αλληλοκατανόησης. Πάντα με κοινό στόχο, την ανάδειξη της κοινωνικής και οικονομικής σπουδαιότητας του ελληνικού ξενοδοχείου και του τουρισμού για την χώρα μας. Οι προσπάθειες και οι δράσεις του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου όλα αυτά τα χρόνια αποκτούσαν οντότητα και αναδεικνύονταν χάρη στη δική σας σημαντική συμβολή.

Συμπορευτήκαμε σε ένα όμορφο, αλλά και δύσκολο ταξίδι και πιστεύω ακράδαντα ότι καταφέραμε να μεταδώσουμε μια θετική εικόνα, αισιοδοξίας και ελπίδας στην ελληνική κοινωνία, που τόσο την είχε ανάγκη, ιδιαίτερα τα τελευταία επώδυνα χρόνια. Είμαι βέβαιος ότι το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος, υπό τη νέα άξια Διοίκησή του και με τη δική σας κομβική υποστήριξη, όχι μόνο θα συνεχίσει να διαδραματίζει το σημαντικό του ρόλο στο τουριστικό γίγνεσθαι της χώρας μας, αλλά θα κατακτήσει ακόμη ψηλότερες κορυφές.

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες

Σας ευχαριστώ όλους θερμά από βάθους καρδιάς για την μακρόχρονη συνεργασία σας και για όλη την βοήθεια που προσφέρατε στο έργο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου. Η αποχώρησή μου από τα κοινά του κλάδου μας είναι σε προσωπικό επίπεδο στενάχωρη, κυρίως διότι θα μου λείψει η χαρά της συνεργασίας με εξαιρετικούς ανθρώπους, φίλους και συνεργάτες, όπως εσείς. Ευελπιστώ όμως ειλικρινά ότι η σχέση που χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια θα διατηρηθεί.

Καλή τύχη σε όλους σας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ