Τοπικές Ειδήσεις

Πωλήθηκε το ξενοδοχείο «ΑΚΑΝΤΙΑ» στο Νιοχώρι

Στην ιδιοκτησία των εταιρειών «ΑΣΚΟ» και «ΑΡΙΣΤΟΝ ΡΟΔΟΥ», συμφερόντων των γνωστών επιχειρηματιών της Ρόδου κ.κ. Αποστόλη Ασπράκη και Παν. Κολεγιάννη, περιήλθε την Δευτέρα, το ξενοδοχείο «ΑΚΑΝΤΙΑ», στο Νιοχώρι.

Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Ιωάννη Καζούλη αρ. 16 και Ηρώων Πολυτεχνείου αρ. 6, παρέμεινε κλειστό επί σειράν ετών.
Αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ ορόφους, με όλο τον απαραίτητο ξενοδοχειακό εξοπλισμό, είναι κατηγορίας τριών αστέρων και διαθέτει συνολικά 82 δωμάτια ή 150 κλίνες, σύμφωνα και με το ειδικό σήμα του ΕΟΤ.
Οι νέοι ιδιοκτήτες θα αξιοποιήσουν και όμορο ακίνητο ιδιοκτησίας τους και έχουν σκοπό να εκσυγχρονίσουν πλήρως τις εγκαταστάσεις του, μετατρέποντάς το σε ξενοδοχείο 4 αστέρων και παραδίδοντάς το σε χρήση τον Μάιο του 2020.
Η εταιρεία των κ.κ. Ασπράκη – Κολεγιάννη έκανε το πρώτο της βήμα στην αγορά των προϊόντων εστίασης το 1987.
Η προσήλωσή τους στις αξίες που έθεσαν ως θεμέλιο στην επιχείρησή τους, υψηλή ποιότητα, άμεση εξυπηρέτηση και οικονομία, ήταν που τους καθιέρωσαν στη συνείδηση των επαγγελματιών της Ρόδου και απετέλεσαν το εφαλτήριο για να δημιουργήσουν ακόμα μεγαλύτερες υποδομές, ώστε να μπορέσουν να καλύψουν τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες.
Σήμερα η ΑΡΙΣΤΟΝ ΡΟΔΟΥ ΑΒΕΕ είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ρόδου και συνάμα μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στον κλάδο.
Αυτό άλλωστε φαίνεται και από την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων brands της εγχώριας αγοράς, τα προϊόντα των οποίων αντιπροσωπεύουν.
Το 2015 επέκτειναν ακόμα περισσότερο τις δραστηριότητές τους ώστε να μπορούν πέρα των επαγγελματιών και οι ιδιώτες καταναλωτές να έχουν πρόσβαση στην τεράστια ποικιλία των προϊόντων τους, δημιουργώντας το Cash & Carry στο 7ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Ρόδου Λίνδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου