Ειδήσεις

Δ.Κρεμαστινός : Tέσσερα νέα έργα σε Ρόδο και Σύμη

Μετά από συνεχή επικοινωνία του βουλευτή Δωδεκανήσου Δημήτρη Κρεμαστινού με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, υπογράφηκε η δαπάνη για τέσσερα νέα έργα για τη Ρόδο και την Κω. Τα κονδύλια που υπογράφηκαν, αφορούν:

1. Κατασκευή κτηρίου 2.365 τμ για το 1ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο 12 θέσεων, Κεφάλου Κω. Αξία έργου: 100.000 ευρώ
2. Κατασκευή κτηρίου 2.364 τμ για την επέκταση του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Γενναδίου Ρόδου. Αξία έργου: 80.630 ευρώ.
3. Ολοκλήρωση της διαπλάτυνσης της Λεωφόρου Ρόδου – Λίνδου. Αξία έργου: 292.000 ευρώ.
4. Προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του Γενικού Νοσοκομείου Κω. Η εγκεκριμένη δαπάνη αφορά κατά 54% προμήθεια νέου εξοπλισμού, που δεν διέθετε έως σήμερα το Νοσοκομείο και κατά 46% αντικατάσταση υπάρχοντος. Στο σύνολο του έργου περιλαμβάνεται και η εκπαίδευση του προσωπικού για τη χρήση του εξοπλισμού. Το έργο αναμένεται να ωφελήσει πολύ τη συνολική λειτουργία του νοσοκομείου. Αξία έργου: 150.000 ευρώ.

Ο καθηγητής Κρεμαστινός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη καθώς τα έργα που θα ξεκινήσουν θα βελτιώσουν σημαντικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Ρόδου και της Κω.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου