Τη διαδικασία μονταρίσματος και καταγραφής των όποιων κενών παραμένουν, προκειμένου να καλυφθούν δια της μετεγγραφικής οδού, θα συνεχίσει σήμερα ο προπονητής της ΑΕΡΑ, Ανδρέας Σταύρου.
Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» θα δει τους ποδοσφαιριστές του αγωνιζόμενους στο φιλικό παιχνίδι με την Κατταβιά, το οποίο θα ξεκινήσει στις 5:15 το απόγευμα στο γήπεδο Αφάντου.
Το ευχάριστο για το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου είναι πως η καθημερινή δουλειά εξελίσσεται χωρίς απρόοπτα και η διαθεσιμότητα, στο σημερινό παιχνίδι, του συνόλου των ποδοσφαιριστών, θα βοηθήσει τον Ανδρέα Σταύρου και τους συνεργάτες του να αποκτήσουν μία αρκετά αξιόπιστη εικόνα για τον βαθμό προόδου της ομάδας και τίποτα περισσότερο.
Όπως αναγνωρίζουν και οι ίδιοι, σε επανάληψη της τοποθέτησής τους μετά το τελευταίο φιλικό με τον Φοίβο, η μικρή χρονική απόσταση από την έναρξη της προετοιμασίας και η αντίστοιχη μεγαλύτερη από την πρώτη επίσημη σέντρα της νέας σεζόν, καθιστούν άκαιρη την όποια θετική, ή αρνητική κρίση για ένα σύνολο, το οποίο φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει, έχοντας μπροστά του πολλή δουλειά ακόμα.
Σημειώνεται, πως της χθεσινής προπόνησης προηγήθηκε η τέλεση του αγιασμού.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ