Το σαββατοκύριακο 3 και 4 Οκτωβρίου πρόκειται να ξεκινήσει το 18ο πανελλήνιο πρωτάθλημα στο μπάσκετ με καρότσι, στο οποίο θα πάρει μέρος η πρωταθλήτρια και κυπελλούχος ομάδα μας Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Η κλήρωση πρόκειται να γίνει την προσεχή Τρίτη στις 15:00 και τις επόμενες μέρες πρόκειται να γίνει συνάντηση των μελών του Δ.Σ. του συλλόγου για να παρθούν αποφάσεις σχετικά με τη νέα χρονιά. Μάλιστα άμεσα ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας μας για τη νέα χρονιά, υπό τις οδηγίες του Αντώνη Μαρκάκη, όπου στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου. Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος για μία ακόμη σεζόν θα αρχίσει την προσπάθεια του, ενώ παράλληλα το Δ.Σ. της ομάδας πιάνει δουλειά με στόχο την καλύτερη δυνατή οργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Ο πρόεδρος του συλλόγου και περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστος Διακογεωργίου και οι συνεργάτες του θα συναντηθούν ώστε να θέσουν επί τάπητος όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα αγωνιστική περίοδο που ξεκινάει σε λίγο καιρό.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Σ.Ε.Κ.Κ.
Στην ανακοίνωση της η Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η κοινωνική και οικονομική κατάσταση της Ελλάδας χαρακτηρίζεται από απόλυτη ρευστότητα, ωστόσο κάποια πράγματα, κάποιες δεσμεύσεις εξακολουθούν να ισχύουν. Ειδικά όταν είναι… δικές μας δεσμεύσεις. Ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΚ Γιώργος Κούζας, κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης του Κυπέλλου, που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο, είχε δεσμευθεί πως τον Σεπτέμβριο του 2015, θα αρχίσει το 18ο πρωτάθλημα.
Ήρθε λοιπόν η στιγμή, αυτή η δέσμευση να γίνει πράξη, παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το μέλλον. Οι ομάδες της ΟΣΕΚΚ, είναι έτοιμες να ριχτούν στη μάχη και να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή.
Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου (15:00), στα γραφεία της ΟΣΕΚΚ, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του 18ου πρωταθλήματος, της ομοσπονδίας, δίνοντας -ουσιαστικά- το έναυσμα για να ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος, η οποία θα ολοκληρωθεί -βάσει προγράμματος- μέχρι το τέλος του 2015. Η έναρξη του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για το πρώτο σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου (3-4/10). Η Ομοσπονδία εύχεται σε όλους ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ