Νέα σεζόν, νέος προπονητής, ίδιος ο στόχος. Η Μαρία Παρδαλού θέλει να κυνηγήσει το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στα 3.000μ. στιπλ και θέλει να το κάνει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Για το λόγο αυτό, η Ροδίτισσα αθλήτρια θα εγκατασταθεί στις ΗΠΑ.

Έδωσε στον εαυτό της τον απαραίτητο χρόνο ξεκούρασης και σκέφτηκε πολύ καλά αυτά που θέλει να κάνει τη νέα χρονιά και όπως εξομολογήθηκε η αθλήτρια του ΑΟ Μυκόνου, θέλει να κυνηγήσει μέχρι το τέλος τη συμμετοχή της στο μεγάλο ραντεβού του επόμενου καλοκαιριού.

«Το καλοκαίρι ξεκουράστηκα δυο εβδομάδες και σκέφτηκα πολύ πριν αποφασίσω με ποιον να συνεχίσω. Ο μοναδικός προπονητής Έλληνας, από όσους έχω περάσει, που πίστευα ότι μπορούσα να τρέξω και ακόμα και να πιάσω το όριο είναι ο Λευτέρης ο Μπότσαρης αλλά τρίτοι μας χαλάσαν τη συνεργασία. Μετά από αυτή την εξέλιξη έπρεπε να σκεφτώ τι θα κάνω. Εδώ και χρόνια έχω επικοινωνία με έναν Αμερικανό προπονητή. Το 2004 είχε έρθει και με βρήκε στον Άγιο Κοσμά και μου είχαν δώσει και μια υποτροφία για Αμερική αλλά δεν πήγα. Από τότε μιλούσα μέσω ίντερνετ και πάντα με ρωτούσε πως τα πάω στους αγώνες. Εδώ και τρία χρόνια συνέχεια μου έλεγε έλα Αμερική για προπόνηση. Τώρα του είπα ότι έχω μείνει χωρίς προπονητή και μου λέει ας ξεκινήσουμε και έτσι απλά ξεκινήσαμε».

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρίσκεται ήδη στην 5η εβδομάδα της προετοιμασίας της και συνεχίζει για το μεγάλο στόχο που είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς. «Προς το παρόν γυμνάζομαι στη Ρόδο. Η προπόνηση είναι ήδη αρκετή με πολλά χιλιόμετρα. Θέλω να τακτοποιήσω κάποια θέματα και μετά θα φύγω για τις ΗΠΑ. Ο προπονητής μου βρίσκεται στο Λας Βέγκας. Έχω πολύ όρεξη, μου αρέσει αυτό το στιλ προπόνησης και μοιάζει με αυτό του Λευτέρη Μπότσαρη που γυμναζόμουν. Θα κάνω μεγάλη προσπάθεια φέτος και ελπίζω να καταφέρω να πιάσω το όριο, αν όχι τουλάχιστον θα έχω προσπαθήσει».

Τι την οδήγησε να επιλέξει ξένο προπονητή; «Έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον να με αναλάβει και έχω απογοητευτεί από τη συμπεριφορά κάποιων» συμπλήρωσε η αθλήτρια των 3000μ. με φυσικά εμπόδια. (sportsfeed.gr)

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ