ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Πανελλήνια διάκριση για την μαθήτρια Παπαβασιλείου Ειρήνη στις “Βιβλιοδρομίες 2015”

news room 1 λεπτό ανάγνωση

Πολύ με­γά­λη επι­τυ­χία ση­μεί­ω­σε η μα­θή­τρια Ει­ρή­νη Πα­βα­σι­λεί­ου του Γε­ωρ­γί­ου και της Ει­ρή­νης –Μα­ριέ­τας, μα­θή­τρια της Α Γυ­μνα­σί­ου του Κολ­λε­γί­ου Ρόδου, κα­τα­κτώ­ντας το Πρώτο Βρα­βείο Κα­λύ­τε­ρης Ατο­μι­κής Συμ­με­το­χής σε όλη την Ελ­λά­δα ανά­με­σα σε χι­λιά­δες συμ­με­τέ­χο­ντες μα­θη­τές, με 918 βαθ­μούς.

Η Ει­ρή­νη Πα­πα­βα­σι­λεί­ου, ένα χα­ρι­σμα­τι­κό και σεμνό κο­ρί­τσι έχει κα­τα­κτή­σει πολλά βρα­βεία και σε άλ­λους Δια­γω­νι­σμούς.

Η Διεύ­θυν­ση του Κολ­λε­γί­ου συγ­χαί­ρει θερμά τη μα­θή­τρια για το με­γά­λο της επί­τευγ­μα, τους εκ­παι­δευ­τι­κούς για την κα­θο­δή­γη­ση τη στή­ρι­ξη και την έμπνευ­ση και τους γο­νείς της για την εν­θάρ­ρυν­ση και τη διαρ­κή υπο­στή­ρι­ξη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.