Αθλητικά

Με θέμα τη Γ.Σ. η πρώτη συνεδρίαση της ΕΠΣΔ

Για μεθαύριο Παρασκευή 18 Ιουνίου θα συνεδριάζουν δια ζώσης, για πρώτη φορά μετά το πολύμηνο lockdown, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ, κατά κύριο λόγο για να ασχοληθούν με την Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων.
Αρχικά, η Γ.Σ. είχε προγραμματιστεί για τις 19 Ιουλίου, ωστόσο χθες η ΕΠΟ ανακοίνωση, για την ίδια μέρα, τη διεξαγωγή δικής της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, συνεπώς το πλέον πιθανό είναι ο ραντεβού με τα σωματεία να μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία.
Η ανακοίνωση της Ένωσης:
«Ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής Κος Διακοφώτης Παναγιώτης, έχοντας υπόψη το άρθρο 33 του Καταστατικού της Ένωσης και τις παραγράφους 1 και 3, του άρθρου 36 της παραγράφου 1 του εδαφίου β’, καλεί σε τακτική συνεδρίαση τα μέλη της Ε.Ε. την Παρασκευή 18.06.2021 και ώρα 15:00 στα γραφεία της Ένωσης.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:
-Ενημέρωση Προέδρου.
-Ενημέρωση για την επικύρωση καταλόγου Σωματείων από τη Γ.Γ.Α., Τμήμα Αθλητικών Φορέων, εχόντων δικαίωμα συμμετοχής στην επικείμενη Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΔ.
-Επιτροπή Πρωταθλήματος.
-Επιτροπή Καλλιέργειας και Ανάπτυξης.
-Τεχνική Επιτροπή.
-Επιτροπή Ενωσιακού Γηπέδου.
-Επικύρωση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης.
-Ενημέρωση ταμείου, εγκρίσεις δαπανών.
-Αλληλογραφία – διάφορα».
Από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης απουσιάζει η αναφορά στην Επιτροπή Πρωταθλήματος, συνεπώς όπως όλα δείχνουν, οι αποφάσεις σχετικά με τη διατήρηση ή μη, της περσινής δομής των ομίλων της Α’ και της Β’ κατηγορίας, θα γίνει σε μεταγενέστερη συνεδρίαση των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου