ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΣΤΑΤ: Μικρή μείωση 1% στον τζίρο των επιχειρήσεων τον Φεβρουάριο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΟΡΤΕΣ

Στα 29.072.219 χιλ. ευρώ ανήλ­θε ο τζί­ρος για το σύ­νο­λο των επι­χει­ρή­σε­ων στη χώρα, με υπο­χρέ­ω­ση τή­ρη­σης δι­πλο­γρα­φι­κών βι­βλί­ων, για τις οποί­ες υπάρ­χουν δια­θέ­σι­μα στοι­χεία σε μη­νιαία βάση, ση­μειώ­νο­ντας μεί­ω­ση 1% σε σχέση με τον Φε­βρουά­ριο 2025, που είχε ανέλ­θει 29.366.443 χιλ. ευρώ.

Σύμ­φω­να με τα στοι­χεία της ΕΛ­ΣΤΑΤ, τη με­γα­λύ­τε­ρη μεί­ω­ση στον κύκλο ερ­γα­σιών τον Φε­βρουά­ριο 2026 σε σύ­γκρι­ση με τον Φε­βρουά­ριο 2025 πα­ρου­σί­α­σαν οι επι­χει­ρή­σεις του τομέα Άλλες Δρα­στη­ριό­τη­τες Πα­ρο­χής Υπη­ρε­σιών, κατά 16,3%, ενώ τη με­γα­λύ­τε­ρη αύ­ξη­ση πα­ρου­σί­α­σαν οι επι­χει­ρή­σεις του τομέα Κα­τα­σκευ­ές, κατά 19,9%.

 

Πηγή: newmoney.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.