Τοπικές Ειδήσεις

Πώς να κάνετε τη σωστότερη αγορά επαγγελματικών ψυγείων

Στο άρθρο μας αυτό, θα σας δείξουμε πως θα κάνετε με την καλύτερη αγορά επαγγελματικών ψυγείων. Τα ψυγεία αυτά θα τα βρείτε στο e-shop μας.

 

Τόσο όσοι είστε ιδιοκτήτες επιχειρηματίες στον τομέα της εστίασης, όσο και οι νέοι επιχειρηματίες που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στο συγκεκριμένο χώρο, ξέρετε ότι χρειάζεται πολύς χρόνος,  κόπος, ψάξιμο και οικονομικές συγκρίσεις, για να προχωρήσετε στην αγορά ενός επαγγελματικού ψυγείου.

 

Από τη στιγμή που τα επαγγελματικά ψυγεία είναι από ένα από τα πιο ακριβά κομμάτια του επαγγελματικού εξοπλισμού σας, είναι πολύ πιθανό στην αναζήτησή σας- είτε στο διαδίκτυο (π.χ. e-shops) είτε σε τοπικούς εμπόρους (π.χ. σε καταστήματα) – να έρθετε αντιμέτωποι με πολλές τιμές. Το σίγουρο είναι ότι για προβείτε σε μια τέτοια αγορά είναι καλό να λάβετε υπ όψιν όλες τις επιλογές που σας δίνονται, τις ανάγκες της επιχείρησής σας, καθώς και να βρείτε το προϊόν που θα συνδυάζει την καλύτερη ποιότητα στη χαμηλότερη τιμή.

Επαγγελματικά Ψυγεία Πάγκοι

Στις επιχειρήσεις εστίασης είναι συνηθισμένο, αλλά και πρακτικό, να προτιμήσετε τα ψυγεία-πάγκους που σας εξοικονομούν χώρο.  Τα ψυγεία-πάγκοι είναι πολύ πρακτικά για έναν ακόμη λόγο, αφού η επιφάνειά τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πάγκος για την προετοιμασία φαγητού ή για την τοποθέτηση άλλων μηχανημάτων. Στο κάτω μέρος αυτών των επαγγελματικών ψυγείων υπάρχει ψύξη ή κατάψυξη.

 

Μια άλλη δυνατότητα που σας δίνουμε είναι στα ψυγεία-πάγκους που διαθέτουμε στο στο e-shop μας είναι:

  • να βάλετε πόρτες που ανοίγουν, που είναι συρόμενες, ή/και συρτάρια,
  • να τοποθετήσετε κρύσταλλα στις πόρτες τους, με σκοπό να βλέπετε το περιεχόμενό του, με κέρδος τόσο σε εργασιακό χρόνο και ενέργεια.

Εσείς θα είστε εκείνοι που θα διαμορφώσετε το ψυγείο σας, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

 

Είναι βέβαιο ότι θα βρείτε το προϊόν που θα επιθυμείτε, αφού μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πάρα πολλούς έτοιμους και τυποποιημένους συνδυασμούς από τα εργοστάσια (π.χ. διάφορες διαστάσεις).

 

Ενδεικτικοί τύποι ψυγείων που μπορείτε να βρείτε στο e-shop μας είναι:

 

Άλλοι τύποι που μπορεί να σας ενδιαφέρουν είναι:

 

Εάν επιλέξετε να κάνετε τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, βασική μας υπόσχεση είναι η μεγάλη αντοχή των μηχανημάτων στη χρήση, η εγγύηση ποιότητας και ο μεγάλος χρόνος ζωής.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειάζεστε σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό που επιθυμείτε να αγοράσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο Τηλ. Επικοινωνίας: 211 800 1943 είτε ηλεκτρονικά στο Email:  info@genikoemporio.com

 

Δείτε επιπλέον κάποιες από τις κορυφαίες κατηγορίες του καταστήματός μας:

 

 

Με πολλή χαρά και διάθεση θα σας εξυπηρετήσουμε.

 

Παραδίδουμε απευθείας στην έδρα σας από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου