Ειδήσεις

O Γιώργος Κακούλης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Χατζηδιάκου

Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να συμμετάσχω για πρώτη φορά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη του Φώτη Χατζηδιάκου.
Μεγάλο κίνητρο για την απόφαση μου αυτή υπήρξε η αγάπη για τον τόπο μου.
Θεωρώ ότι τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ασχοληθώ με τα κοινά του τόπου μου και να βάλω ένα λιθαράκι στην προσπάθεια προκειμένου να αλλάξει η εικόνα της πόλης και των χωριών μας , πέραν από κάθε φύσεως σκοπιμότητες .
Βασικό μου μέλημα είναι η επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, ώστε τα αυτονόητα να πάψουν να αποτελούν μείζονα προβλήματα και αντικείμενο πελατειακών σχέσεων.
Πιστεύω ότι με τη δική σας συμμετοχή και συμπαράσταση , τις δικές σας προτάσεις και ιδέες να πετύχουμε την ανάπτυξη και την πρόοδο.
Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες συνθήκες ζωής στην πόλη και τα χωριά μας, με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον.
Η παράταξη στην οποία συμμετέχω «ΡΟΔΟΣ Δύναμη Πολιτών» με επικεφαλής τον Φώτη Χατζηδιάκο αποτελεί την εγγυημένη δύναμη, η οποία μπορεί να οδηγήσει το τόπο μας σε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας¨

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στις 23 Μαΐου του 1960 στη ΡΟΔΟ. Διδάχθηκα τις στοιχειώδεις σπουδές στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αφάντου, τις γυμνασιακές και λυκειακές σπουδές στο Βενετόκλειο Ρόδου.
Σπούδασα στην Αρχιτεκτονική σχολή του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ του Μιλάνο της Ιταλίας από τον Οκτώβριο του 1979 έως τον Δεκέμβριο του 1984.
Είμαι παντρεμένος με την Μακρή Αργυρώ, με την οποία έχω αποκτήσει δύο παιδιά την Καθολική (Κική) 25 ετών, απόφοιτη της φιλοσοφικής σχολής του πανεπιστημίου Κρήτης και τον Μιχάλη, 20 ετών δευτεροετή φοιτητή στη σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. Αθηνών.
Από το Φεβρουάριο του 1986 διατηρώ τεχνικό γραφείο με κύρια δραστηριότητα τις μελέτες – επιβλέψεις.
Από το 1989 μέχρι και σήμερα είμαι εκτιμητής ακινήτων σε διάφορα πιστωτικά ιδρύματα της Ρόδου, και από το Νοέμβριο του 2013, μετά από επιτυχείς εξετάσεις, είμαι μέλος των πιστοποιημένων εκτιμητών ακινήτων του Υπουργείου Οικονομικών και μέλος του Συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδος (Σ.ΕΚ.Ε.).
Η ενασχόλησή μου με τα κοινά, κυρίως του αθλητικού χώρου, ξεκίνησε το 1986 αρχικά ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του αθλητικού σωματείου Α.Ε.Ρ.Α. και την περίοδο 1990 -1991 ως πρόεδρος.
Από το 1992 έως το 2000 ήμουν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου (Ε.Π.Σ.Δ.) και τα δύο τελευταία χρόνια κατείχα τη θέση του Γενικού Γραμματέα με προέδρους τους αείμνηστους Κλεόβουλο Χατζηγεωργίου και Γεώργιο Τσοπανάκη.
Την περίοδο 1994 έως 1996 υπήρξα πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αφάντου.
Την περίοδο 1999 έως 2001 υπήρξα μέλος του Δημοτικού Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης (Δ.Ο.Ν.Α.) του πρώην Δήμου Αφάντου.
Είμαι από τα ιδρυτικά μέλη του Αθλητικού Ομίλου Γκόλφ Αφάντου του οποίου διετέλεσα Πρόεδρος από το 2002, χρονολογία ίδρυσής του, μέχρι και το 2008.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου