Τοπικές Ειδήσεις

Τρόπος λειτουργίας του Κτηματολογίου Ρόδου στα πλαίσια λήψης μέτρων

Στο πλαίσιο λήψης μέτρων με σκοπό τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού COVID – 19, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως πανδημία, σας ενημερώνουμε για τα έκτακτα μέτρα προστασίας που θα ισχύσουν μέχρι και την 27-03-2020, με σκοπό την προστασία όλων μας, τόσο των εργαζομένων όσο και των συναλλασσομένων:

1. Ανώτατος αριθμός ταυτόχρονα εισερχομένων στην υπηρεσία μας πέντε (5).

2. Όχι πρόσβαση του κοινού στα αρχεία της υπηρεσίας μας (αναλόγια – έρευνα τόμων, αναζήτηση καταχωρημένων και εκκρεμών πράξεων) δεδομένου ότι πρόκειται για χώρους συνωστισμού.

3. Όχι πρόσβαση του κοινού στα γραφεία των υπαλλήλων αλλά τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους.

4. Κατάθεση πράξεων και αιτήσεων για χορήγηση πιστοποιητικών και σχεδίων καθώς και για παραλαβή αυτών εφόσον συνδέονται με λήξη συγκεκριμένων προθεσμιών. (Ενδεικτικά αναφέρουμε αγωγές, κατασχέσεις, τροπές προσημείωσης σε υποθήκες)

5. Για κατ’ εξαίρεση χρέωση επείγουσων πράξεων τηλεφωνική επικοινωνία στο 22410 34482 (κος Χανδακάρης).

6. Για ζητήματα αιτήσεων σχετικά με έκδοση πιστοποιητικών τηλεφωνική επικοινωνία στο 22410 37120 (κος Δεσποτάκης).

7. Για οποιαδήποτε άλλη λειτουργία, τηλεφωνική επικοινωνία με την υπηρεσία μας στο 22410 35107 (κα Καραγιάννη).

Το ζήτημα της δημόσιας υγείας μας αφορά όλους και απαιτείται η κατανόηση και η συνεργασία όλων μας! Για το καλό το δικό μας και των οικογενειών μας!

Σας ευχαριστούμε.

Ρόδος, 16-03-2020

Ο Δικαστής του Κτηματολογίου Η Αναπληρώτρια Διευθύντρια

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου