Τοπικές Ειδήσεις

Ενώσεις Αστυνομικών Νησιών Ανατολικού Αιγαίου: Δυστυχώς για άλλη μια φορά η πολιτική και η φυσική ηγεσία μας άφησε ακάλυπτους

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι Πρόεδροι Β. & Ν. Δωδεκανήσου, Λέσβου, Σάμου και Χίου
Εν μέσω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στον Έβρο ενώ παράλληλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου στενάζουν με το μεταναστευτικό που το έχει επωμιστεί στο μεγαλύτερο ποσοστό η Αστυνομία.  Η ηγεσία του Λιμενικού Σώματος έφερε στην Βουλή σχέδιο νόμου το οποίο μεταξύ άλλων αναθέτει στην Αστυνομία τον πλήρη έλεγχο για τα όσα συμβαίνουν στις παραλίες και περιορίζει τις αρμοδιότητες του λιμενικού μόνο στην Θάλασσα.  

        Τι και αν έγκαιρα (από τις 15-02-2020) τους είχαμε ενημερώσει μέσω του Προέδρου της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρη Γερακαράκου για το τι επρόκειτο να συμβεί ( όπως προκύπτει από το αποτέλεσμα) δυστυχώς δεν συγκινήθηκε κανένας.

 

         Κύριοι της Πολιτικής και της Φυσικής μας ηγεσίας συνεχίστε έτσι με απάθεια να αποδέχεστε να μας φορτώνουν αδιαμαρτύρητα αρμοδιόοτητες να δούμε μέχρι που θα φτάσουν οι αντοχές μας.

 

         Από την πλευρά μας δεν μένει παρά να σας προτείνουμε μετά το μεταναστευτικό, τις φυλακές, τον έλεγχο για το τσιγάρο, να μας αναθέσατε και την έκδοση των ενδειών οδήγησης, φορολογικής ενημερότητας,  βιβλιάρια του ΙΚΑ και αν είναι κανένα ελαφρή τροχαίο αφού πάμε να βάζουμε κανένα νάρθηκα η να κάνουμε κανένα ράμμα αν χρειάζεται. Άλλωστε  είναι γνωστό τις πάσι ότι είμαστε ( όπως λένε και εκκλησιαστικές γραφές) «δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν» και εσείς μας το επιβεβαιώνετε.

Συνεχίστε ακάθεκτοι να δούμε ποσό θα αντέξουμε!!!!

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Β. ΔΩΔ/ΝΗΣΟΥ     ΚΥΔΩΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν. ΔΩΔ/ΝΗΣΟΥ     ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν. ΛΕΣΒΟΥ              ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν. ΣΑΜΟΥ               ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν. ΧΙΟΥ   ΑΠΕΣΣΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου