Ειδήσεις

ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκαν οι επισκέπτες στα μουσεία, μειώθηκαν οι εισπράξεις

Μουσείο

Αύξηση των επισκεπτών των μουσείων κατά 4,9% και μείωση των εισπράξεων κατά 11,9% παρουσιάστηκε κατά το μήνα Νοέμβριο 2015 σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2014, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία.
Στους αρχαιολογικούς χώρους, κατά το μήνα Νοέμβριο 2015, εμφανίζεται μείωση των επισκεπτών κατά 0,4% και μείωση των εισπράξεων σε ποσοστό 6,6%, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2014, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.
Για το ενδεκάμηνο Ιανουαρίου – Νοεμβρίου του 2015, παρατηρείται αύξηση κατά 6,1% στους επισκέπτες των μουσείων και αύξηση κατά 5,7% στις εισπράξεις, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2014.
Στους αρχαιολογικούς χώρους, κατά το ενδεκάμηνο Ιανουαρίου – Νοεμβρίου 2015, παρατηρείται αύξηση των επισκεπτών κατά 3,7% και αύξηση των εισπράξεων κατά 2,6%, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2014.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.