ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΣΔ: Μέχρι τις 30 Απριλίου η αυλαία στην Α’ κατηγορία

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
ΕΠΣΔ

Ασφυ­κτι­κές είναι οι προ­θε­σμίες που έχει στη διάθεσή της η ΕΠΣΔ προ­κει­μέ­νου να διεκ­πε­ραιώ­σει το φετινό πρω­τά­θλημα της Α’ κατη­γο­ρίας Blue Star Ferries. Όπως την ενη­μέ­ρωσε πριν από λίγες μέρες εγγρά­φως η ΕΠΟ, ως κατα­λη­κτική ημε­ρο­μη­νία μέχρι την οποία οι Ενώσεις οφεί­λουν να δηλώ­σουν στην Ομο­σπον­δία τις πρω­τα­θλή­τριές ομάδες τους, ορί­στηκε η 30ή Απρι­λίου, συνεπώς μέχρι τότε θα πρέπει να ολο­κλη­ρω­θούν και τα πλέι οφ.

Οι παρά­γο­ντες της διορ­γα­νώ­τριας μόνο άνετα δεν αισθά­νο­νται, καθώς οι κακο­και­ρίες, σε συν­δυα­σμό με τις αλλαγές στα δρο­μο­λό­για των πλοίων και άλλα απρό­ο­πτα, έχουν ήδη οδη­γή­σει σε ανα­βο­λές αγώνων και η πιθα­νό­τητα τα προ­βλή­ματα να συνε­χι­στούν, αφήνουν ανοιχτό το ενδε­χό­μενο να ορι­στούν ακόμα και εμβό­λι­μες αγω­νι­στι­κές, καθώς οι ημε­ρο­μη­νίες είναι ασφυ­κτι­κές.

Πέρα από το πρω­τά­θλημα, η αρμόδια επι­τροπή της ΕΠΣΔ έχει να ασχο­λη­θεί και με την επιλογή της ημε­ρο­μη­νίας διε­ξα­γω­γής του τελικού του Κυπέλ­λου Δωδε­κα­νή­σου.

Η απόφαση θα ληφθεί πριν από τη διε­ξα­γωγή των πλέι οφ και θα εξαρ­τη­θεί από τις ομάδες που θα διεκ­δι­κή­σουν τον τίτλο του πρω­τα­θλητή. Αν η τετράδα των πλέι οφ περι­λαμ­βά­νει έναν εκ των φινα­λίστ του Κυπέλ­λου, το πλέον πιθανό είναι ο τελικός να παιχθεί μετά την ολο­κλή­ρωση των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κατη­γο­ρία, όπως συνέβη και πέρσι.

Όσο για τα πρω­τα­θλή­ματα της Β’ και της Γ’ κατη­γο­ρίας, πίεση χρόνου δεν υπάρχει, σε κάθε περί­πτωση όμως η ΕΠΣΔ θα προ­σπα­θή­σει να προ­λά­βει την έναρξη της του­ρι­στι­κής σεζόν, ώστε να μην δυσκο­λέ­ψει των εργα­ζό­με­νων στον κλάδο ποδο­σφαι­ρι­στών, προ­πο­νη­τών και παρα­γό­ντων.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.