Ενημέρωση και συζήτηση για την πορεία  της αθλητικής δράσης των τοπικών συλλόγων βόλεϊ,  είχε ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, κ.  Στέφανος Κυριαζής, με το Δ.Σ. της  Τοπικής Επιτροπής  Ε.Ο.ΠΕ. Δωδεκανήσου.

Αφού έγινε η απαραίτητη αξιολόγηση του επιπέδου των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΟΠΑΡ, που χρησιμοποιούνται από τα σωματεία βόλεϊ, συζητήθηκαν μελλοντικές βελτιώσεις σε κάποιες εξ αυτών, ενώ προγραμματίσθηκαν και από κοινού, οι αθλητικές δραστηριότητες που θα υλοποιηθούν, σε αγαστή συνεργασία, από τις δυο πλευρές, κατά το νέο έτος, 2018. Ο πρόεδρος της ΤΕ  Στάθης Μαθιουδάκης, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ  Στέφανο Κυριαζή, για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα της ΤΕ, όπως και στην εν γένει του συμπαράσταση και συμβολή, του ΔΟΠΑΡ και του προσωπικού αυτού, στην διεξαγωγή των τοπικών τουρνουά και πρωταθλημάτων.

Αποφασίστηκε  ακόμη ,ΤΕ και ΔΟΠΑΡ ,να συνδιοργανώσουν το πρόσεχες καλοκαίρι στο νησί μας, το πανελλήνιο πρωτάθλημα Μπιτς βόλεϊ , καθώς μπορούν να αξιοποιηθούν οι υφιστάμενες εγκαταστάσεις στο αθλητικό κέντρο Καλλιπάτειρα, δίνοντας έτσι, την δυνατότητα στους αθλητές και  στο φίλαθλο κοινό της Ρόδου, να ζήσει από κοντά, μια πανελλήνια, μεγάλη διοργάνωση.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ