Εβδομάδα μετεγγραφικών εξελίξεων είναι αυτή που διανύουμε για την ομάδα του Διαγόρα. Ο σύλλογος της πόλης μας μετά τους Μεντή, Αγγελούδη, Σερτζίνιο και Πέεφ θέλει να αποκτήσει και έναν αριστερό οπισθοφύλακα για να καλύψει το κενό που προέκυψε με τον τραυματισμό του Σπύρου Λάμπρου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και άμεσα θα επιλέξουν τον κατάλληλο για να ενισχυθούν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόθεση της διοίκησης είναι να τελειώσει η μετεγγραφή μέσα στα επόμενα 24ωρα προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να τεθεί στην διάθεση του Νίκου Παντέλη για το εκτός έδρας ντέρμπι με την Προοδευτική.
Στα αγωνιστικά
Την προσοχή τους στο εκτός έδρας ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο με αντίπαλο την πρωτοπόρο Προοδευτική, έχουν στρέψει στον Διαγόρα.
Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν χθες στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις τακτικής και σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Το ευχάριστο για τον Νίκο Παντέλη είναι ότι εκτός από τους Αντώνη Γιόνδη και Σπύρο Λάμπρου που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεσή του.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ