Από το μεσημέρι της Τετάρτης η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος έχει ξεκινήσει την αναζήτηση του προπονητή που θα οδηγήσει τον σύλλογο στην συνέχεια της Football League, έπειτα από την λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Καραμπετάκη.
Οι «τοξοβόλοι»… κοιτάζουν προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον πάγκο τους.
Οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι στους ανθρώπους της ομάδας έχουν προταθεί αρκετοί προπονητές, ενώ και οι ίδιοι, με επικεφαλής τον ισχυρό άνδρα Μιχάλη Χατζηνικήτα έχουν πλησιάσει προπονητές, βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις και τις απαιτήσεις τους.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην λίστα που έχουν δημιουργήσει οι «τοξοβόλοι» υπάρχουν ονόματα προπονητών με σημαντικό βιογραφικό, όπως οι Νίκος Καραγεωργίου και Γιάννης Χατζηνικολάου.
Οι εξελίξεις για τον νέο προπονητικό ηγέτη του ΓΑΣ Ιάλυσος αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα, με τους «τοξοβόλους» πάντως να μην βιάζονται, προκειμένου να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Το σίγουρο είναι ότι στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Π.Ο. Τρίγλιας για την 8η αγωνιστική της Football League, την ομάδα θα καθοδηγήσει από την άκρη του πάγκου ο Αγαπητός Αμπελάς.
Ίωση Φράγκος και Κουγιός, ατομικό ο Πατινιώτης
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής, συνεχίστηκε χθες στο γήπεδο του Λυκείου Ιαλυσού, με τον Αγαπητό Αμπελά να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Οι Αργύρης Μπαρέτας και Θοδωρής Τριποτσέρης ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα, δείχνοντας ότι έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και θα είναι διαθέσιμοι ενόψει Π.Ο. Τρίγλιας.
Ο Θανάσης Πατινιώτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και πολύ δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής.
Ταυτόχρονα εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μιχάλης Φράγκου και Σταύρου Κουγιού, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές προσβλήθηκαν από ίωση και είναι κλινήρεις και τα επόμενα 24ωρα θα δείξουν αν θα μπορέσει ο Αγαπητός Αμπελάς να τους συμπεριλάβει στα πλάνα του.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι η προετοιμασία του ΓΑΣ Ιάλυσος θα συνεχιστεί σήμερα και θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης των ποδοσφαιριστών.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ