ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στις Σέρρες Κλαδογέννης και Σουρασής

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΛΑΔΟΓΕΝΗΣ ΜΟΤΟΚΡΟΣ

Με δύο αθλη­τές θα εκ­προ­σω­πη­θεί η Λέσχη Μο­το­συ­κλέ­τας Ρόδου «Ίκα­ρος» στον 4ο αγώνα του Πα­νελ­λή­νιου Πρω­τα­θλή­μα­τος Τα­χύ­τη­τας που διε­ξά­γε­ται στις Σέρ­ρες το Σαβ­βα­το­κύ­ρια­κο 17 και 18 Σε­πτεμ­βρί­ου.

Ο Γιάν­νης Κλα­δο­γέν­νης επι­στρέ­φει στο Πα­νελ­λή­νιο Πρω­τά­θλη­μα Τα­χύ­τη­τας μετά την συμ­με­το­χή του στο 2ο αγώνα του Πρω­τα­θλή­μα­τος στην ίδια πίστα. Να ση­μειώ­σου­με ότι ο Γιάν­νης σε αυτόν τον αγώνα θα στη­ρί­ζε­ται από την ZENONE RAICING.

Έτοι­μος για την δεύ­τε­ρη συμ­με­το­χή του σε Πα­νελ­λή­νιο Πρω­τά­θλη­μα είναι και ο Γιώρ­γος Σου­ρα­σής από την Κω, ο οποί­ος πέ­ρυ­σι στην πρώτη του πα­ρου­σία είχε καλή εμ­φά­νι­ση και θέλει σε αυτόν τον αγώνα να ανέ­βει ακόμη πιο ψηλά.

Ανα­λυ­τι­κά η απο­στο­λή του Ίκα­ρου

ΓΙΑΝ­ΝΗΣ ΚΛΑ­ΔΟ­ΓΕΝ­ΝΗΣ #43 κα­τη­γο­ρία ΟΡΕΝ / SUZUKI GSXR 1000

Χο­ρη­γοί: ΕΝΟΙ­ΚΙΑ­ΖΟ­ΜΕ­ΝΑ ΔΩ­ΜΑ­ΤΙΑ «ΣΤΑ­ΜΑ­ΤΙΑ», SPEEDLINE και RODOS TUNNING CLUB

ΓΙΩΡ­ΓΟΣ ΣΟΥ­ΡΑ­ΣΗΣ #84 κα­τη­γο­ρία ΟΡΕΝ / HONDA CBR 1000

Χο­ρη­γοί: «ΜΠΑ­ΛΑ­ΛΗΣ» ΓΡΑ­ΦΙ­ΚΕΣ ΤΕ­ΧΝΕΣ και HONDA ΦΟΥΡ­ΘΙΩ­ΤΗΣ

Με­γά­λος Χο­ρη­γός του Ίκα­ρου είναι η BLUE STAR FERIES.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.