ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΕ Διαγόρας: Ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις, με λίγες πιθανότητες ανατροπής

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΛΕΣΧΗ

Σε… ναυά­γιο οδη­γή­θη­καν οι δια­πραγ­μα­τεύ­σεις του fund των Ελ­λή­νων και αλ­λο­δα­πών επι­χει­ρη­μα­τιών με τους αν­θρώ­πους της ΠΑΕ Δια­γό­ρας για την αγορά του πλειο­ψη­φι­κού πα­κέ­του των με­το­χών των «κυα­νέ­ρυ­θρων».

Σύμ­φω­να με τις πλη­ρο­φο­ρί­ες της «δσπορ», το fund απο­φά­σι­σε να πα­γώ­σει τις επα­φές με τον «γη­ραιό» επι­κα­λού­με­νο τε­χνι­κούς και οι­κο­νο­μι­κούς λό­γους σχε­τι­κά με την αγο­ρα­πω­λη­σία της εται­ρεί­ας.

Οι ίδιες πλη­ρο­φο­ρί­ες ανα­φέ­ρουν ότι οι πι­θα­νό­τη­τες ανα­τρο­πής των δε­δο­μέ­νων που υπάρ­χουν μέχρι στιγ­μή, είναι ελά­χι­στες, ωστό­σο δεν πρέ­πει να απο­κλει­στεί κα­νέ­να εν­δε­χό­με­νο.

Πλέον, οι άν­θρω­ποι της ΠΑΕ Δια­γό­ρας θα πρέ­πει να πά­ρουν τις δικές τους απο­φά­σεις για το μέλ­λον της ομά­δας, αφού δεν πρέ­πει να ξε­χνά­με ότι τα χρο­νι­κά πε­ρι­θώ­ρια έχουν αρ­χί­σει να στε­νεύ­ουν επι­κίν­δυ­να, καθώς τη Δευ­τέ­ρα 18 Ιου­λί­ου είναι η κα­τα­λη­κτι­κή ημε­ρο­μη­νία για τις δη­λώ­σεις συμ­με­το­χής στο νέο πρω­τά­θλη­μα της Super League 2 για την αγω­νι­στι­κή πε­ρί­ο­δο 2022-2023.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.