Τρεις εκκρεμότητες προσπαθεί να κλείσει η διοίκηση του Διγενή προκειμένου να ξενοιάσει με το «παζλ» του σχήματος, με το οποίο θα δουλέψει τη νέα σεζόν ο προπονητής Παναγιώτης Μπεκιάρης.
Οι Κοσκινιάτες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον ακραίο μέσο Νίκο Μοσχή και τον μεσοεπιθετικό Ντούτσε Αλιάι, με τους οποίους τα είπαν από κοντά προ ημερών. Ο τρόπος με τον οποίο εξελίχθηκε η συζήτηση ενίσχυσε την αισιοδοξία των παραγόντων του σωματείου πως οι παραπάνω δύο ποδοσφαιριστές θα πουν το «ναι», κάτι το οποίο ελπίζουν και για την περίπτωση του Ίκαρου Τριπολίτη.
Ο πολύπειρος επιθετικός δέχθηκε συγκεκριμένη πρόταση και ζήτησε περιθώριο λίγων ημερών για να την αξιολογήσει, με την προοπτική να δώσει την οριστική του απάντηση, είτε αυτή είναι θετική, είτε είναι αρνητική, εντός της επόμενης εβδομάδας.
Αν τα τρία «μέτωπα» κλείσουν θετικά, ως μοναδικό ερωτηματικό σχετικά με το ρόστερ των Κοσκινιατών θα μείνει η πιθανότητα να ενισχυθούν περαιτέρω με ποδοσφαιριστή ή ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας, που δεν θα βρουν χώρο στις ομάδες Κ19 του Διαγόρα, του Ιάλυσου και της Ρόδου.
Η προετοιμασία των παικτών του Διγενή ενόψει των υποχρεώσεών τους στο νέο πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ