Στα χέρια του Θεόδωρου Θεοδώρου θα παραμείνει η ευθύνη για τη συγκρότηση και την τεχνική καθοδήγηση της μικτής ομάδας Κ 15 (γεννηθέντες το 2006) της ΕΠΣΔ. Ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής, Μιχάλης Αδαμάκης, φέρεται να έχει ήδη εισηγηθεί στον πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής, Παναγιώτη Διακοφώτη, τη συνέχεια της συνεργασίας της διοργανώτριας με τον για χρόνια ενωσιακό προπονητή, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει στα χέρια του την τελεσίδικη απάντηση του έτερου τεχνικού των μικτών, Γιώργου Τριχιά, στον οποίο επίσης έγινε πρόταση για μία νέα θητεία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα Κ 14 (γεννηθέντες τα έτη 2007-2008).
Υπενθυμίζεται, πως την περασμένη αγωνιστική περίοδο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ συμμετείχαν οι ηλικιακές κατηγορίες Κ 14 και Κ 12, με την αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας να προχωράει σε μερική τροποποίηση των ορίων, με το σκεπτικό πως η σεζόν άφησε πίσω της κενά λόγω της κρίσης του κορωνοϊού.
Οι μικτές Δωδεκανήσου δεν θα δυσκολευτούν να στελεχωθούν, δεδομένου πως και οι δύο διαθέτουν έτοιμο κορμό, σε κάθε περίπτωση όμως θα έχουν την ευκαιρία τους να διεκδικήσουν μία θέση άπαντες οι νεαροί ποδοσφαιριστές που ανήκουν στη δύναμη των σωματείων της Δωδεκανήσου.
Η δομή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 θα παραμείνει η ίδια.
Οι μικτές των νησιών του Αιγαίου (Δωδεκάνησα, Σάμος, Χίος, Λέσβος, Κυκλάδες) θα αναμετρηθούν στο πλαίσιο ενός και μοναδικού τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί πιθανότατα τον Ιανουάριο σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.
Οι ομάδες που θα κατακτήσουν την πρωτιά στις δύο κατηγορίες (Κ 15, Κ 14), θα κερδίσουν το εισιτήριο της πρόκρισης στη δεύτερη φάση, όπου θα ξεκινήσουν οι νοκ άουτ αγώνες.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ