Να ψηφίσει πρώτος κατά την αποψινή ψηφοφορία, επί του νομοσχεδίου με τις επείγουσες ρυθμίσεις για τη διαπραγμάτευση και σύναψη συμφωνίας με τον ΕΜΣ, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κάλεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος ζήτησε αμέσως μετά να ψηφίσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.
Μεϊμαράκης: Να ψηφίσει πρώτος ο Πρωθυπουργός και δεύτερος ο Καμμένος
Ακούστε το άρθρο
Dimokratiki AI








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.