Ξεκίνησε το 4ο τουρνουά του 6ου Grand Prix 2017-18 το Σάββατο 12 Μαΐου στην έδρα του “Ιππότη” επί της Πίνδου 1. Με 50 συμμετοχές από μικρούς αθλητές και αθλήτριες επιπέδων step 1 έως και 3 από Ρόδο, Ιαλυσό Κρεμαστή και Αφάντου, διεξήχθησαν οι 3 πρώτοι γύροι του τουρνουά αυτού. Ο 4ος και 5ος γύρος θα λάβουν χώρα το επόμενο Σάββατο 19 Μαΐου και ώρες 18.00-19.30 όπου και θα αναδειχθούν οι νικητές αλλά θα βραβευτούν όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που καταβάλουν.

Εκτός αυτού, θα πραγματοποιηθούν και οι βραβεύσεις των νικητών από την συνολική βαθμολογία από όλα τα grand prix που διεξήχθησαν μέσα στην παρούσα σχολική χρονιά, για κάθε step ξεχωριστά.

Εξάλλου, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 13 Μαΐου το 2ο Τουρνουά Προχωρημένων για την σχολική χρονιά 2017-18. Το τουρνουά αυτό έλαβε χώρα στον χώρο του “Ιππότη” και συμμετείχαν σε αυτό προχωρημένοι αθλητές επιπέδων step 4 και άνω, πλην ενηλίκων. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε ελβετικό σύστημα 7 γύρων, μη αξιολογούμενων, με σκοπό την συνεχή επαφή των αθλητών με το αγωνιστικό σκάκι καθ όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς, καθώς κάλυψε ένα φάσμα 3 μηνών. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, οι συμμετέχοντες διέθεσαν τα κυριακάτικα πρωινά τους στην ενασχόλησή τους με το σκάκι. Οι απονομές θα διεξαχθούν το Σάββατο 19 Μαΐου και ώρα 19.30 στην έδρα του “Ιππότη” επί της Πίνδου 1.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ