Αθλητικά

«Λουκέτο» στο γήπεδο Κοσκινού, για λόγους ασφαλείας

Κλειστό θα παραμείνει, μέχρι νεωτέρας, το γήπεδο Κοσκινού, με απόφαση του τοπικού συμβουλίου της κοινότητας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η αυτοψία που έγινε σήμερα αποκάλυψε πως ο τοίχος, που βρίσκεται στην πλευρά της κεντρικής εισόδου και χωρίζει την εξέδρα από τον δρόμο, έχει υποστεί εκτεταμένη διάβρωση και υπάρχει ο κίνδυνος να καταρρεύσει.
Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις ναι μεν δεν χρησιμοποιούνται από τον περασμένο Νοέμβριο, λόγω του παρατεταμένου lockdown στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ωστόσο είναι βέβαιο πως κάποια στιγμή η κανονικότητα θα επανέλθει και οι Κοσκινιάτες δεν σκοπεύουν να ανοίξουν τις δικές τους, εάν ο χώρος δεν ξαναγίνει ασφαλής και απόλυτα λειτουργικός.
Επιπλέον, οι παράγοντες της κοινότητας, από κοινού με τη διοίκηση του Διγενή, σκοπεύουν να ασκήσουν κάθε δυνατή πίεση όχι μόνο για να αποκατασταθούν οι ζημιές στον τοίχο και στην εξέδρα, αλλά και για να αναβαθμιστεί το σύστημα του ηλεκτροφωτισμού, όπως και για να αντικατασταθεί ο φθαρμένος και, σε αρκετά σημεία του επικίνδυνος, συνθετικός τάπητας του αγωνιστικού χώρου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου