Τοπικές Ειδήσεις

Αποψιλώσεις και καθαρισμοί πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων

Άλλη μια σημαντική παρέμβαση ξεκίνησε από τον Δήμο μας.

Σε κεντρικές οδούς και γειτονιές της πόλης μας, βρίσκονται από σήμερα τα συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, υπό την καθοδήγηση της αντιδημάρχου Επιχειρησιακής Λειτουργίας και Καθημερινότητας του πολίτη Τσαμπίκας Κιαχαγιά- Μαγιόγλου. Με εντατικούς ρυθμούς πραγματοποιούνται καθαρισμoί και αποψιλώσεις πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων, από αυτοφυή χόρτα. Η προσπάθεια αυτή, αποσκοπεί στην βελτίωση της εικόνας της πόλης μας.

Σε πρώτη φάση τα συνεργεία μας βρίσκονται στις περιοχές, Ροδινιού, Ανάληψης, Αγίου Ιωάννη , Μαντρακίου , Αγίου Νικολάου και στα κοιμητήρια Ταξιάρχη και Αγίου Δημητρίου. Ο προγραμματισμός αφορά την κάλυψη όλων των περιοχών της πόλεως Ρόδου.

Ενημερώνουμε τους πολίτες – ιδιοκτήτες οικοπέδων, ότι υποχρεούνται να προχωρήσουν οι ίδιοι στον καθαρισμό τους και στον περιορισμό της βλάστησης που εγκυμονεί κινδύνους εκδήλωσης πυρκαγιάς ή δημιουργίας εστίας μόλυνσης από την ύπαρξη τρωκτικών και φιδιών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου